Skip to main content

Slimme tips om duurzaam te wassen

Het gaat slecht met het milieu, dat weten we allemaal! Daar moet verandering in komen, en dat begint bij jezelf. Splash lease heeft deze simpele tips voor je op een rijtje gezet, zodat jij voortaan duurzamer kan wassen.

Volle bakken wassen

Duurzaam wassen begint bij je was routine! Het is zonde om een halfvolle wasmachine te laten draaien. Zorg dat je altijd een goede volle trommel hebt. Als je nog een vuist op je vieze was kan maken zit je trommel goed vol én maakt de machine goed schoon.
Zoek hier een wasmachine uit met veel was capaciteit! Je hebt er al een in je huis staan vanaf 11 euro per maand.

Was op lage temperaturen

De wasmiddelen die nu worden verkocht, zijn zo gemaakt dat ze ook op lage temperaturen bijna alle vlekken kunnen verwijderen. Al bij 30 graden zul je zien dat je was heel erg schoon wordt.

Maak je eigen wasmiddel

In heel veel wasmiddelen zitten schadelijke stoffen. En het zelf maken is ook nog eens hartstikke goedkoop! Op de website van Splash Lease vind je hierover een blog.

Elektriciteit

Weet je of jullie piek- en daluren hebben? Was dan in de daluren, dat is goedkoper! Je controleert dit simpel door even te kijken in de meterpast. Zie je één meter? Dan heb je een enkeltarief. Zie je er twee en veranderen de cijfers op beide meters? Dan heb je een piek- en daltarief. Scheelt erg veel voor je portemonnee!

Eco

De meeste nieuwe machines hebben een eco-stand. De wasmachine wast dan langer op ene lagere temperatuur. Ondanks dat het iets langer duurt, is het toch veel zuiniger! Vind jouw perfecte match bij Splash Lease!

Goedkoop huren

Studenten huren bij Splash Lease voor een lage prijs per maand wasmachines, vaatwassers, drogers en meer! Vanaf 9 euro per maand huur je al bij Splash. Kijk voor alle producten op www.splash.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.