Skip to main content

Say hi to: Isabel

Hey! Ik ben Isabel en studeer momenteel ‘Communicatie en Evenementen’ op het ROC Mondriaan in Den Haag. Ik ben een geboren en getogen ‘Noor’ (Noorwegen). Op mijn negende ben ik verhuisd naar Nederland. Ik heb mijn plekje gevonden in Delft. Daar is er genoeg leuks te doen in het weekend en zijn er genoeg hot spots om te werken of lekker te leren. Deze kennis wil ik graag met jullie delen.

Over Isabel

  • Wat is je leeftijd?

21

  •  Wat is je woonsituatie?

Lekker thuis bij de ouders.

  • Wie ben jij in 5 woorden?

Nieuwsgierig, lomp, sociaal, verticaal, horizontaal.

  • Wat is jouw eerste indruk van Studentensteden?

Je voelt je welkom, fijne sfeer. Je wordt op een goede manier begeleid. Ik krijg duidelijke uitleg waardoor ik weet wat ik moet doen en lekker aan het werk kan. 

  • Waarom ben jij de ultieme student?

Omdat ik bezig ben met het afronden van mijn mbo 4 opleiding en daarna hbo ga doen. Nu zou ik echt niet willen weten hoe het zou zijn om fulltime te gaan werken. Ik blijf dus voorlopig lekker studeren. Daarbij houd ik van mijn OV-chipkaart, want die brengt me makkelijker naar andere studenten vrienden die in andere steden wonen.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.