Skip to main content

Samsung S24 aanbieding | Tot € 420,- korting op toestel met abonnement

Zit je er al een tijdje over na te denken om de Samsung S24 te kopen? Dan is dit een goed moment om ‘m te kopen. Je koopt de S24 nu met veel korting bij Vodafone. Met de Vodafone Runners deals krijg je tijdelijk korting op het toestel én het abonnement. En Vodafone heeft nog een leuke korting: als je tussen de 18 en 28 jaar bent, dan krijg je ook nog een maandelijkse korting op een abonnement. Tot wel €7,50 korting per maand! Check de Samsung S24 aanbieding hieronder.

> Bekijk de Samsung S24 aanbieding bij Vodafone

 

SPECIFICATIES SAMSUNG S24

  • 6,2 inch Amoled beeldscherm
  • Exynos 2400 chip
  • Minimaal 128 GB opslag
  • Android 14

 

SAMSUNG S24 AANBIEDING – TOT €420,- KORTING

Bij Vodafone profiteer je nu van extra voordeel op je Samsung S24 met abonnement. Combineer de S24 128 GB bijvoorbeeld met een tweejarig Red abonnement, dan krijg je maar liefst € 420,- korting:

  • Toestelkorting: € 203,-
  • Vodafone Young korting € 5,- x 24 maanden = € 120,-
  • Runners korting op Red € 3,- x 24 maanden = € 72,-
  • Geen aansluitkosten t.w.v. € 25,-

Uiteindelijk betaal je dan maar € 48,50 per maand voor je Samsung Galaxy S24 met Red abonnement (€ 29,- toestelbedrag en € 19,50 abonnement).

Samsung S24 aanbieding Vodafone

 

Bekijk de Samsung S24 aanbieding bij Vodafone

 

Of bekijk hier meer over de Samsung S24 aanbieding.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.