Skip to main content

Op zoek naar een bijbaan in Amsterdam? Ga bijles geven!

Als student kan je altijd wel een bijbaantje gebruiken. Zo heb je net wat meer geld om leuke dingen te doen. Maar wat voor bijbaantje past nou goed bij het Amsterdamse studentenleven? Bijles geven, natuurlijk! Lees hier waarom bijles geven de perfecte bijbaan naast je studie is!

Bijles geven verdient goed

Als je wat extra geld wilt verdienen, dan is het belangrijk dat je goed betaald krijgt bij je bijbaantje. Waar het uurloon in bijvoorbeeld de retail en horeca niet zo hoog ligt, krijg je als bijlesgever wel lekker betaald! Bij StudentsPlus begint de vergoeding vanaf €12,- per uur. Dat is lekker cashen, dus!

Bijles geven is flexibel

Bijles geven is daarnaast ook een hele flexibele bijbaan. Je kunt je via deze link vrijblijvend inschrijven. Je kunt je inschrijven als je een havo- of vwo-diploma hebt of als je een opleiding tot docent volgt. Je kiest zelf voor welke vakken je bijles wilt geven. Je moet voor dit vak wel minimaal een 7 staan of een studie op dat gebied volgen. Je geeft ook zelf aan op welke plekken en wanneer je bijles wilt geven. Woon je in het centrum van Amsterdam, in Diemen of in West? In heel Amsterdam wonen leerlingen die jouw hulp goed kunnen gebruiken. Of ga bijles geven in de buurt van de universiteit of hogeschool. De bijlessen worden vaak bij de leerling aan huis gegeven of bijvoorbeeld in de OBA. Na je inschrijving ontvang je bijlesaanvragen van leerlingen. Je bepaalt zelf welke leerlingen je wil en kan helpen. Verandert er iets in je situatie? Dan geef je dit gewoon door en ontvang je weer passende bijlesaanvragen!

Bijles geven is een dankbare bijbaan

Waarom bijles geven nog meer zo’n leuke bijbaan is voor studenten? Omdat het een hele dankbare bijbaan is! Als bijlesgever help je leerlingen om de stof beter te begrijpen en hogere cijfers op school te halen. De leerlingen en hun ouders zijn dan ook maar wat blij met jouw hulp! Zo houd je niet alleen een extra zakcentje, maar ook een goed gevoel over aan je bijbaan.

Je krijgt ondersteuning van StudentsPlus

Een laatste reden waarom bijles geven de perfecte bijbaan is: je krijgt ondersteuning van StudentsPlus! Zij helpen je met alles om van jouw bijles een succes te maken. Er zijn didactische kennisdocumenten, een database met duizenden oefenopgaven en ze staan altijd voor je klaar met tips, trucs, advies en ondersteuning. Ook regelen zij alle administratie rondom je bijles en keren maandelijks je loon uit. Hierdoor kan jij je volledig focussen op het geven van bijles!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.