Skip to main content

Onmisbare spullen voor in je tas als studentondernemer

Ben jij student én ondernemer, dan is de kans groot dat je nooit zonder laptop de deur uit gaat. Want wat als je iets moet doen voor een (potentiële) klant? In dit artikel vertellen we je welke andere spullen onmisbaar zijn in je tas als je een studentondernemer bent. Lees je mee?

Pen en papier

Pen en papier zijn altijd handig om mee te nemen, maar helemaal slim is het om een mooi gepersonaliseerd notitieboek in je tas te hebben zitten. Bij voorkeur met jouw logo, website, telefoonnummer en social media erop bedrukt. Hierin kan je alle aantekeningen maken als er een klant belt. Maar een notitieboek is ook een heel goed relatiegeschenk. Nu met de feestdagen kan je natuurlijk een notitieboekje geven, maar waarom het hele jaar wachten als je het ook gedurende het kalenderjaar spontaan een klein geschenk kan geven. Dit zorgt ervoor dat je opvalt bij jouw klant en dat is alleen maar positief!

Tip: als je dan toch al notitieblokken laat bedrukken met jouw logo, dan bestel je natuurlijk ook een stapel visitekaartjes!

Powerbank

Nóóit meer offline met dank aan een sterke powerbank. Ga voor een powerbank die je telefoon meerdere keren kan opladen, maar eventueel ook je laptop. Op die manier kan je altijd klaar staan voor je klanten, op welk moment van de dag ook. Een powerbank kan je tegenwoordig kopen in de leukste kleuren en vormen. Maar als je zorgt dat je stickers met jouw logo erop, dan je ook van je powerbank een advertentie maken.

Noise canceling koptelefoon

Ben jij tijdens geconcentreerd werken team muziek, of juist liever team totale stilte? Hoe dan ook: een noise canceling headphone is handig om te hebben. Ga dan wel voor een draadloze koptelefoon mét ingebouwde microfoon. Zo kan je overal heen wandelen en bellen zonder met vervelende snoeren in de weer te moeten zijn.

Gezonde snacks

Last but not least: gezonde snacks. Student zijn, een bijbaan hebben én ondernemer zijn kan voor veel stress zorgen. Daarom is het belangrijk dat je goed voor jezelf blijft zorgen. Goed slapen, genoeg water drinken, af en toe sporten en natuurlijk goed eten. Thuis kan je gemakkelijk even een gezond maaltje voor jezelf maken, maar als je op de hogeschool of uni bent is dat misschien wat lastiger. Zorg daarom voor gezonde snacks! Denk hierbij aan repen die goed vullen en voorzien zijn van genoeg gezonde vetten, eiwitten en zo min mogelijk suiker. Verder is een avocado ook altijd slim om mee te nemen. Lekker op brood, een cracker, salade of gewoon zo.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.