Skip to main content

Ongeveer een derde van de jongeren loopt met een kapotte telefoon

Iedereen heeft wel zo’n vriend of vriendin waarbij de telefoon altijd kapot is. Er mankeert altijd wel iets, of het nou aan de batterij, het scherm of de knoppen ligt. Vooral studenten zijn minder zuinig op hun telefoon en dit resulteert in dat maar liefst een derde van de studenten met een kapotte telefoon rondloopt.

Hoe voorkom je een kapotte telefoon

Het is natuurlijk niet nodig om altijd met een kapotte telefoon rond te lopen. Er zijn meerdere opties om dit te voorkomen of te herstellen. Zo kan je bijvoorbeeld een verzekering afsluiten bij je abonnement of wanneer je een toestel aanschaft. Verzekeringen voor telefoons zijn helaas niet zo goedkoop en hier zit vaak nog een eigen risico aan verbonden. Dit is daarom voornamelijk aan te raden wanneer je van jezelf weet dat je iets minder zuinig op je telefoon bent dan de gemiddelde persoon.

Bescherm je mobiel 

Daarnaast is het natuurlijk een mogelijkheid om een hoesje aan te schaffen. De prijzen en kwaliteit in telefoonhoesjes zijn heel verschillend. Je kan het daarom zo gek en duur maken als je zelf maar wilt. Een goed hoesje is al zo voor een tientje gekocht en vaak zijn het nog leuke designs ook! Wil je dat je telefoon er schadeloos bijligt tot je weer een nieuwe telefoon van je provider mag uitkiezen? Ik heb zelf laatst gekeken voor hippe telefoonhoesjes bij Casimoda!

Helemaal studentproof maken van telefoon

Om je telefoon helemaal lifeproof te maken kan je naast een hoesje een screenprotector kopen. Dit glazen plaatje plak je over je touchscreen heen waardoor hij je eigen telefoon extra beschermd. De barsten die in je scherm komen kan je er hiermee zo afhalen. Voor een paar euro heb je zo’n schermpje in huis en hij sluit vaak goed aan op je hippe telefoonhoesjes.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.