Skip to main content

Mijn DUO niet beschikbaar vanaf 29 maart

DUO gaat vernieuwen en dit heeft een paar gevolgen voor jou. Vanaf 29 maart na 18.00 uur kan je je gegevens niet bekijken en ook geen wijzigingen doorgeven in Mijn DUO. Ook de medewerkers kunnen geen gegevens aanpassen.

Waarom is Mijn DUO straks niet meer beschikbaar?

DUO is bezig met het vernieuwen van hun systeem. Terugbetalers maken al ruim een jaar gebruik van het nieuwe Mijn Duo. Zij kunnen wel zelf hun gegevens aanpassen of wijzigingen doorgeven, zoals het maandbedrag online verhogen.

Vanaf mei is het nieuwe Mijn DUO ook geschikt voor studenten en hun ouders. DUO gaat in de maand april alle gegevens van miljoenen personen overzetten van het oude systeem naar het nieuwe systeem. Hierna is de nieuwe versie beschikbaar voor iedereen.

Wat kan je wel en niet doen als Mijn DUO niet beschikbaar is?

Op 24 april krijg je gewoon je stufi. Je kan alleen niet je gegevens raadplegen of wijzigen. Je kan ook geen aanvragen doen of betalingen met iDEAL. Automatische incasso's, renteberekening en het bijwerken van aflossingen lopen wel gewoon door. Als je niet aflost via een automatische incasso en je wil een betaling doen in april, dan kan je het bedrag zelf overmaken naar de rekening van DUO.

Toch nog iets wijzigen?

Wil je een wijziging doorgeven die in april moet ingaan? Dan kan je deze uiterlijk 29 maart voor 18.00 uur doorgeven in Mijn DUO. De wijziging wordt net zo snel verwerkt als normaal. Moet je iets in de maand april wijzigen? Dan kan dat pas in mei weer in de nieuwe versie van Mijn DUO.

Vragen?

Voor vragen kun je naar de social mediakanalen of website van DUO gaan. Je kan ook bellen naar 050-599 77 55 of langs een servicekantoor gaan.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.