Skip to main content

Mannen let op! Ben jij klaar voor de zomer?

De zomer komt eraan en de maanden zijn weer als vanouds voorbijgevlogen. De goede voornemens liggen alweer achterin de koelkast, want je bent veel te druk met allerlei andere dingen. Een van deze voornemens was het ontwikkelen van een goed lijf waar alle vrouwen bij wegsmelten. Is het jou gelukt om dit te bereiken? Of ben je nog altijd aan het ploeteren met je vetschortje? De mannelijke afdeling heeft een aantal tips om binnen 6 weken wat kilo's kwijt te raken. Lees dus snel verder!

Let op je voeding, dat scheelt de helft!

Een belangrijke tip van ons om een paar kilo's en dat buikvet kwijt te raken, is je voeding. Wanneer je hier goed oplet, dan ben je binnen een no-time een aantal kilo's kwijt. Leuk is het niet maar je kan je op die manier wel vertonen op het strand. Eet gezond maar ook gematigd. Nuttig geen onnodige vetten en let op je koolhydraten. Drink elke dag minimaal twee liter water en zo raak jij voordat je op vakantie gaat nog wat vetjes kwijt. Ideaal toch?

Rennen, rennen en nog eens rennen

Een tweede tip is een welbekende maar oh zo belangrijke voor het verliezen van lichaamsvet. Cardio is cruciaal bij het verbranden van lichaamsvetten. Met name de afstanden die je aflegt in combinatie met de intensiteit zijn erg belangrijk. Je kan beter twee keer in de week één uur lang achter elkaar rennen, dan vier keer in de week een kwartier. Je lichaam moet namelijk eerst alle energie verbranden voordat het vetten gaat verbranden. Duurloop is daarom essentieel.

Lekker die spieren blijven scheuren en die ijzers blijven buigen

Als derde tip en tevens de laatste is het blijven sporten in de sportschool ook erg belangrijk. Spiergroepen trainen in combinatie met cardio vraagt veel van je lichaam, maar het zorgt er wel voor dat je in de ultieme shape komt deze zomer. Train zoveel mogelijk je buikspieren om die abs goed zichtbaar te maken. Verhoog daarnaast je trainingsintensiteit om zo je hartslag en je verbranding hoog te houden. Zoals Joel Beukers zou zeggen: GA VOOR GOUD!

Tot zover dit mannelijke artikel vol met testosteron. Ben jij op zoek naar extra tips kijk dan op onze pagina alles over fitness in jouw stad en maak ons trots!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.