Skip to main content

Leuke webshops voor kerstcadeaus

Nu alle niet-essentiële winkels dicht zijn, is het een stuk moeilijker om je kerstinkopen te doen. Na een dagje slenteren in de stad had je de meeste cadeaus vaak wel binnen. Maar nu wordt het speuren op het web voor de leukste cadeaus. Gelukkig zijn er genoeg online webshops waar je mooie cadeaus scoort!

Zie je iets leuks bij onderstaande webshops en wil je ons helpen om de coronaperiode door te komen? Koop dan iets via de linkjes op deze pagina. Wij ontvangen een klein percentage van het aankoopbedrag, zonder dat jij meer voor het product betaalt. Alvast bedankt voor je hulp!

Woon- en lifestyle cadeaus

Spullen voor in huis zijn altijd leuk om te krijgen! Zo zijn veel vrouwen gek op de leuke hebbedingetjes van Sissy-Boy. Ook vind je hier allerlei kerstige items en toffe kleding voor mannen en vrouwen. Als je voor verschillende mensen een cadeautje zoekt, is het dus goed om bij deze webshop te beginnen.  

Duurzame cadeaus

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en er zijn steeds meer mensen die milieubewuster leven. Zoek jij een cadeautje voor iemand die veel waarde hecht aan duurzaamheid? Dan heb je tegenwoordig genoeg keuze! Bij MoreThanHip vind je bijvoorbeeld hele leuke en duurzame cadeaus. Zij verkopen allerlei items die eerlijk gemaakt én verhandeld worden. Denk aan stijlvolle tassen en portemonnees van ecoleer, sieraden van gerecycled materiaal en superzachte sjaals van bamboe!

Sportieve cadeaus

Als jij sportieve vrienden of familieleden hebt, kun je ze vaak blij maken met een nieuw sportproduct. Koop bijvoorbeeld een nieuwe yogalegging voor je moeder, een voetbalshirt voor je broer of nieuwe hockeysokken voor je zusje. Bij Daka vind je voor elke sport leuke cadeaus. Kijk ook even bij de cadeautips van Daka als je wat inspiratie op wil doen!

Uitjes cadeau

Tijdens deze tweede lockdown kan je alleen maar dromen van een leuk dagje uit. Ondanks dat het nog onzeker is wanneer je er weer een dagje op uit kan, is het superleuk om een uitje cadeau te doen! Op dagtickets vind je heel veel leuke uitjes met korting. Koop de kaartjes voor een datum in de toekomst of geef een zelfgemaakte tegoedbon cadeau. Je kunt de kaartjes dan altijd aanschaffen als je zeker weet dat het weer mogelijk is om iets leuks te doen. Zo hebben jullie in ieder geval iets om naar uit te kijken tijdens deze sombere periode!

Nu de kerstcadeaus zijn getackeld is het tijd voor de volgende horde: Wàt ga je maken voor het kerstdiner? No worries, wij hebben heerlijke, maar simpele recepten voor het kerstdiner voor je!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.