Skip to main content

Letselschade opgelopen in Amsterdam? Wij hebben tips!

Zet jij jezelf onder de categorie tikkeltje onhandig en pechvogel omdat er altijd wat is? Dan is deze blog handig om te lezen. Als jij namelijk letsel oploopt door iemand anders, tijdens jouw werk of op de hogeschool/uni, dan heb je misschien wel recht op een schadevergoeding.

Letselschade

Je spreekt van letselschade als jij letsel overhoudt na een ongeluk(je) dat wordt veroorzaakt door iemand anders, tijdens werk of studie of bijvoorbeeld sporten. Soms kan je zelfs deels een schadevergoeding krijgen als het letsel door jouw eigen schuld is ontstaan. Flyctletselschade zoekt voor jou uit of jij recht hebt op een schadevergoeding én regelt alles wat daarvoor nodig is.

Flyctletselschade

Heb jij letselschade opgelopen in Amsterdam, laat jouw verhaal dan checken door iemand van Flyctletselschade! en jij op werk van de trap gevallen omdat de trapleuning los zat en heb je nu gescheurde enkelbanden? Dan is het zeker verstandig om te laten onderzoeken of jij recht hebt op een schadevergoeding. Binnen letselschade wordt 95% opgelost door een letselschade jurist of expert, wat betekent dat dit jou geen geld kost. Dat houdt dus ook in dat er in 95% een uitkomst is wat betreft de hoogte van de schadevergoeding zonder dat het in de rechtbank wordt behandeld. Zeker de moeite waard dus!

Soorten letselschade

Er zijn verschillende soorten letselschade. Zo is jouw huisbaas verplicht om trapleuningen op te hangen in het trapgat zodat je veilig naar boven en beneden kunt lopen. Maar ook als jij 's nachts op de fiets zit en werkzaamheden op het fietspad zijn niet duidelijk aangegeven door de Gemeente Amsterdam waardoor jij valt, kun jij aanspraak doen op een schadevergoeding. Tijdens werk kun jij door jouw eigen fouten letselschade oplopen, maar omdat jouw werkgever de zorg draagt voor jou is er een mogelijkheid dat je (deels) recht hebt op een schadevergoeding.

Letselschade voorkomen

Voorkomen is beter dan genezen, dus zorg ervoor dat je 's avonds altijd licht op je fiets hebt. Zo zie je de straat waar je op fietst beter, maar ander verkeer ziet jou ook. Woon jij in een studentenhuis waar veel gevaarlijke dingen zijn zoals loszittende traptreden? Gauw bellen naar de huisbaas, want dit zijn dingen die hij verplicht is op te lossen. Verder is het natuurlijk een kwestie om altijd goed en logisch na te denken voordat je gekke fratsen uit gaat halen. 

Krijg jij inderdaad een schadevergoeding na letselschade? Geef dat geld niet gelijk uit aan nieuwe kleding of de nieuwste Playstation, maar ga sparen!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.