Skip to main content

Leg je unieke studententijd vast

Je studententijd is vaak een belangrijke tijd in je leven. Het is ook een tijd waarin je veel herinneringen maakt. Als je graag foto’s neemt, is het leuk om je studententijd vast te leggen in een fotoboek. Zo kun je gemakkelijk op deze leuke tijd terugkijken en je herinneringen in geur en kleur herleven.

Maak foto’s van alle leuke momenten

Niets is zo vervelend als spijt hebben dat je geen foto’s hebt gemaakt van de leuke avonden. Je kunt tijdens je studententijd al beginnen vanaf je verhuizing en je introweek. Maak die gekke foto’s tijdens avonden uitgaan of het laatste drankje bij iemand op de bank. Uiteraard kan een foto van je nachtelijke maaltijd niet ontbreken. 

Stel je ervaringen samen in een fotoboek

Alle foto’s die je maakt, kun je gemakkelijk vergeten in de opslag van je telefoon. Bovendien is het altijd mogelijk dat je foto’s verdwijnen of verloren gaan bij het wisselen van telefoon. Ook is het terugkijken van de foto’s op je telefoon vaak een vluchtig moment. Je kunt pas echt terugkijken en de leukste momenten herinneren, wanneer je een fotoboek doorbladert.

Zelf creatief zijn met het maken van een fotoboek?

Een fotoboek kun je op verschillende manieren realiseren. Zo kun je er veel tijd in steken als je creatief bent. Denk hierbij aan het maken van een scrapbook. Vaak leg je hiermee de sfeer van het moment op je eigen manier vast. Wel heb je hiervoor veel materialen nodig. Ook is het mogelijk om een traditioneel fotoboek te maken. Laat voor beide manieren je foto’s afdrukken en plak ze zelf met lijm in een speciaal boek.

Gemakkelijk en snel een fotoboek laten drukken

In plaats van veel tijd en geld kwijt te zijn aan het maken van een traditioneel fotoboek of scrapbook, kun je ook op een andere manier een fotoboek maken. Op veel websites kun je namelijk online je foto’s uploaden en samenstellen tot een fotoboek. Je kunt vaak uit verschillende ontwerpen en layouts kiezen. Je kunt hierbij simpelweg kiezen voor een standaard ontwerp, maar vaak ook een eigen ontwerp samenstellen. Je kunt het zo uitgebreid en persoonlijk maken als jij dat wilt. 

De laatste keuzes

Na het samenstellen van je fotoboek, kun je vaak direct afrekenen. Het is hierbij goed om na te denken over het soort fotoboek dat je graag wilt. Zo kun je vaak voor veel verschillende formaten en materialen kiezen. Er zijn verschillende soorten omslagen en soorten papier die je kunt kiezen. 

Specifieke omslag en papiersoort

Je materiaalkeuze kun je laten afhangen van je budget, maar ook van je voorkeur. Een boek met een harde omslag blijft vaak langer mooi. Voor handig bladeren laat je de pagina’s binden met een ringband. Wil je een echt luxueus gevoel? Dan kun je voor dikker papier kiezen. Ook is het papier vaak beschikbaar met diverse glansgraden voor een prachtige uitstraling.

Een persoonlijk fotoboek

Uiteindelijk ontvang je met het gebruik van een online dienst altijd een prachtig fotoboek. Je kunt van je studententijd verschillende boeken maken met ieder een eigen thema. De foto’s maken ieder boek persoonlijk!

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.