Skip to main content

Interview met onze blogger Joycee

Wist je dat we inmiddels 20 bloggers hebben schrijven voor verschillende studentensteden in Nederland? Omdat we heel blij met hen zijn, besloten we ze een aantal vragen te stellen over wie ze zijn, sinds wanneer ze super toffe content schrijven én vertellen ze jou hun favo hotspot in hun studentenstad! Vandaag Joycee, zij schrijft voor AmsterdamStudentenstad, woont in Den Haag maar studeert in Amsterdam Communicatiewetenschap.

Wil je wat over jezelf vertellen? Wie ben je, waar woon je, waar en wat studeer je?​

Ik ben Joycee, ik ben 20 jaar en ik woon in Den Haag maar studeer in Amsterdam! Ik ben twee jaar geleden begonnen met de studie Communicatiewetenschap.

Je schrijft voor AmsterdamStudentenstad. Sinds wanneer doe je dit en ​wat vind je het leuk aan het schrijven voor ons?​

Een aantal maanden geleden ben ik begonnen met schrijven voor AmsterdamStudentenstad, dit omdat ik vroeger altijd al blogs schreef en dit super leuk vond om te doen. Het schrijven van blogs doe ik omdat ik het leuk vind en andere (aankomende) studenten wil informeren over wat voor leuks er wel niet allemaal te doen/eten/drinken en feesten valt in Amsterdam.

Welke blog vond jij het leukste om te schrijven en waarom?​

Het leukste om te doen vind ik blogs schrijven over eten en restaurantjes aangezien ik héél erg van eten houd. Ik heb een aantal blogs geschreven over mijn favo (vega)restaurantjes en hotspots in town, dat zijn meteen ook mijn lievelingsblogs!

Wat is jouw favoriete hotspot in jouw studentenstad?​

Ik heb zoooveel favoriete hotspots in Amsterdam! Mijn favoriete food hotspot is zonder twijfel de Vegan JunkFood Bar, en vooral de truffelfrietjes daar, die moet je echt eens geproefd hebben!

Welke plek is dé plek om te studeren in jouw studentenstad? ​

Mijn favoriete studieplekje in de stad is er eigenlijk eentje heel dicht bij mijn school. Namelijk Lebkov & Sons op de Zuidas. Hier kan je lekker relaxed je ding doen én er zijn lekkere sappies. 

Welke insiders studententip heb jij voor andere studenten in jouw ​studentenstad?

Een studententip van mij voor jullie is: ga wanneer je eens een middagje niks te doen hebt (gratis) het dak van NEMO op! Vanuit hier heb je dus gratis en voor niets super mooi uitzicht op de stad én kan je Instawaardige foto's maken.

Wil je meer blogs van Joycee lezen? Dat kan via haar eigen pagina waar je al haar geschreven blogs kunt vinden.

Lijkt het jou ook leuk om te schrijven voor AmsterdamStudentenstad? Stuur ons een proefblog en we nemen gauw contact met je op!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.