Skip to main content
KLM Real Deal dagen

HOLIDAYS: de KLM Real Deal dagen 2023 zijn begonnen!

De eerste helft van het studiejaar zit erop, maar dat betekent wel dat je nog een maand of 5 moet doorbikkelen. Gelukkig hebben wij dé tip die het leed zal verzachten: de KLM Real Deal dagen zijn weer begonnen!

KLM Real Deal dagen

De KLM Real Deal dagen is een actie die een aantal keer per jaar terugkeert. Voorheen heette dit de KLM Werelddeal Weken. Je scoort dan betaalbare vliegtickets naar super toffe locaties. Wat dacht je van een extra voordelig ticket naar bijvoorbeeld de Griekse eilanden of een citytrip naar een Spaanse stad? Je koopt tijdens de KLM Real Deal dagen tickets naar 50 Europese en internationale bestemmingen.

Geweldige bestemmingen

Heb je al jaren de droom om Top of the Rock van het Rockerfeller Center te staan? Eindelijk een keer Times Square te ontdekken en om Little Italy te ontdekken? Scoor dan nu super voordelig tickets naar New York. Toe aan een bijzondere stedentrip die je nooit zal vergeten? Dan is Dubai the place to be! Bizarre gebouwen en adembenemende stranden. Daarnaast zijn er ook geweldige aanbiedingen te verwachten naar Aruba, Curacao en toffe Europese bestemmingen zoals Londen en Berlijn.

Tip: wacht niet te lang, want op = op! Trommel je liefde, beste vrienden of huisgenoten op en boek dat ticket om het studiejaar door te komen!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.