Skip to main content

Hoe gebruik je stickers als promotiemateriaal?

Ben jij een student met een eigen onderneming? Of wil je in de toekomst graag een eigen bedrijf? Dan is deze blog misschien wel handig voor jou! Promotiemateriaal is erg handig om jouw bedrijf op de kaart te zijn. Vergeet posters en flyers… Laat stickers drukken! In deze blog vertellen wij jou waarom stickers handig kunnen zijn en hoe je ze inzet.

Tegenwoordig is het erg belangrijk om online aanwezig te zijn. Maar offline moet je ook nog steeds jouw bedrijf promoten. We zien bijvoorbeeld nog steeds posters hangen of mensen delen in de stad nog steeds flyers uit om een evenement te promoten. Ook met stickers kan jij jouw bedrijf onder de aandacht brengen.

Verschillende soorten stickers

Je kan natuurlijk zelf bepalen hoe jouw sticker eruit komt te zien. Een logo met alleen jouw bedrijfslogo is standaard, maar kan al effect hebben. Je kan ook jouw logo erop doen en een pakkende tekst. Als je een slogan hebt, dan kan je die er zeker op zetten. Daarnaast kan je de grootte en vorm ook zelf bepalen. Wil je een normale vierkante sticker van 10 cm bij 10 cm? Of een rechthoekige van 8 cm bij 11 cm? Je kan ook een ronde sticker kiezen. Ook heb je genoeg keuze in het materiaal. Heeft jouw logo felle kleuren? Dan is een sticker met wit glanzend materiaal goed voor jou. Hierdoor vallen de kleuren nog meer op. Je hebt ook bijvoorbeeld zelfklevend materiaal. Deze stickers kan je plakken op je laptop bijvoorbeeld.

Je kan kijken of er een sticker is die je ook makkelijk van spullen kan afhalen. Er zijn stickers die je elke keer kan hergebruiken. Ook voor winkels kunnen stickers erg handig zijn. Je kan een grote op het etalage plakken als er bijvoorbeeld een uitverkoop is.

Relatiegeschenken

Stickers kan je ook goed gebruiken als relatiegeschenk. Je kan bijvoorbeeld een leuke goodie bag maken met verschillende producten. Je doet bijvoorbeeld een leuke pen, gepersonaliseerde kerstkaartje, een klein cadeautje en een paar stickers (in verschillende kleuren en formaten). Als je bijvoorbeeld een fles wijn of een powerbank geeft, dan kan je daar ook je sticker op plakken. Relatiegeschenken worden altijd wel gewaardeerd.

Als je een webshop of een winkeltje hebt, dan kan je stickers ook meegeven. Als je een product in een doosje hebt gezet, dan zet je daar ook een sticker bij. Hetzelfde geldt ook voor in de winkel: het product gaat in de tas samen met een sticker en de bon!

Plak ze overal!

Als je op straat loopt, dan zie je ook genoeg stickers op muren en op palen. Op een gegeven moment worden deze ook wel weer verwijderd. Maar dit is ook wel een goede actie om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Vooral in het centrum, tram- en bushaltes of op een deur van een leegstaande pand zie je vaak veel stickers.

Stickers kan je dus ook goed gebruiken als promotiemateriaal. Het is misschien iets leuker dan een flyer!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.