Skip to main content

Geld verdienen vanuit thuis als chatoperator

De corona pandemie verplichtte veel mensen om een bijbaantje vanuit huis te zoeken. Het was even wennen, maar thuiswerken werd iets goeds ondanks de wereldwijde noodsituatie. Ben jij nog op zoek naar een bijbaan die je vanuit huis kunt doen? Lees dan gauw verder!

Werken vanuit huis

Doordat iedereen plotseling thuis moest gaan werken was er wel wat tijd nodig om alles draaiende te krijgen. Zeker bij bedrijven waarbij werknemers op vaste computers werken. Toen dit allemaal geregeld was werd al gauw duidelijk dat werknemers net zo productief en geconcentreerd thuis kunnen werken. Soms zelfs meer, want zeg nou zelf: bijkletsen met collega's kost soms best veel tijd.

E-moderators

Inmiddels is alles buiten de deur weer mogelijk, maar we kunnen ons voorstellen dat een bijbaantje in de supermarkt je niet meer aanspreekt. Gelukkig heb je iets nieuws op de markt: e-moderators. Je kunt op deze manier makkelijk werk doen vanuit huis, het komt er simpelweg op neer dat je kan chatten voor geld.

Wat ga je doen?

Bij e-moderators zijn ze op zoek naar mensen die de Nederlandse taal goed beheersen. Je gaat aan de slag voor verschillende opdrachtgevers. Het is de bedoeling dat je via de chat mensen professioneel te woord staat en zorgt voor een positieve ervaring. Je krijgt een persoonlijke coach bij wie je altijd terecht kan met vragen over het onderwerp. Vanuit huis sta je er op deze manier nooit alleen voor.

Voordelen van werken als chat moderator

  • Je kan vanuit huis werken
  • Je wordt wekelijks betaald
  • Het werk is flexibel, je kan zelf aangeven wanneer je aan de slag gaat
  • Je krijgt per bericht een vast bedrag. Hoe actiever jij aan het werk bent, hoe meer geld je aan het einde van de week ontvangt.

Kortom: een fijn bijbaantje om je vrije uren mee op te vullen!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.