Skip to main content

Geld verdienen met een bijbaan vanuit huis doe je zo!

De studententijd is een behoorlijk dure periode uit je leven. Je moet de studie betalen, boeken kopen, misschien ga je wel op kamers en dan hebben we het nog niet eens over de activiteiten tijdens je vrije tijd. Een bijbaantje is essentieel, maar waar haal je die tijd vandaan? Je hebt het tenslotte al zo druk als student. Wil jij vanuit je kamer of huis snel geld verdienen zonder te hard te werken? Lees dan snel door!

Topgiving

Topgiving is misschien wel de oplossing voor jou. Dit bedrijf is een groothandel en is actief in Nederland, België en Duitsland. Hun assortiment bestaat uit meer dan 75.000 relatiegeschenken, premiums, promotieartikelen en bedrijfskleding. Topgiving hecht veel waarde aan gemak, snelheid en persoonlijke service waarmee ze elke ervaring uniek willen maken. En gemak… dat is een goede beschrijving voor het werk dat jij als ambassadeur kan doen.

Topgiving ambassadeur worden

Als Topgiving ambassadeur ga je gebruik maken van je netwerk. Je kent vast wel mensen met een eigen bedrijf of je zit bij een studentenvereniging. Je motiveert deze contacten om producten van Topgiving te bestellen. Plaatst deze bekende van jou een bestelling, of een aanvraag die resulteert in een bestelling, dan krijg je 5 procent van het verkoopbedrag exclusief BTW op je rekening gestort! Als iemand dus 1.000 pennen voor €2.000 koopt, dan ontvang je €100 op je bankrekening. Hoe snel verdienen is dat!

Hoe werkt het?

Het enige wat je nodig hebt is een goed verhaal en de overtuigingskracht om een organisatie over te halen om bij Topgiving de producten te bestellen. Je aanmelden als ambassadeur is net zo eenvoudig als het bijbaantje zelf. Je meldt je aan als ambassadeur, je vult jouw gegevens in en je ontvangt daarna een e-mail met jouw persoonlijke ambassadeursnummer. Als een persoon via jou besteld op de website van Topgiving, zorg er dan voor dat ze jouw ambassadeursnummer vermelden in de opmerkingen. Zo weet Topgiving dat jij de klant hebt aangeleverd en koppelen ze jou aan de bestelling. Zodra de betaling bij Topgiving binnen is, betalen ze jou de 5 procent van het verkoopbedrag exclusief BTW uit.

Extra verdienen

Doe je nou ontzettend je best en haal je 10 klanten binnen voor Topgiving? Goed bezig! Je krijgt als bedankje een leuk cadeau van Topgiving. Dit kan bijvoorbeeld een vat bier zijn voor je studentenhuis, een barbecue of een wijnpakket. Hoe leuk is dat! Als het ambassadeurschap een succes wordt, dan komt er een feest voor alle ambassadeurs. Zo leer je ook nog eens nieuwe mensen kennen!

Let op! Als ambassadeur ga je geen dienstverband aan, maar je moet het inkomen wel opgeven voor inkomstenbelasting. Let hier dus op bij je jaarlijkse belastingaangifte. Deze inkomsten kunnen gevolgen hebben voor je zorg- of huurtoeslag. Ben je benieuwd geworden en wil je meer weten over het bedrijf? Neem dan een kijkje op de website!

Wil jij graag werken door Topgiving, maar wil je wel een goede indruk maken? Wij geven je tips voor hoe je moet solliciteren!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.