Skip to main content

Een sloep huren in Amsterdam: Het leukste uitstapje met vrienden

We weten het natuurlijk al veel langer: je raakt nooit uitgekeken in Amsterdam. Met alle opties die je hebt, kan het soms erg lastig zijn om een leuk uitstapje te bedenken voor jou en je vrienden. Een sloep huren in Amsterdam wordt daarom steeds populairder. De grachten van Amsterdam trekken jaarlijks duizenden bezoekers. Dat is dan ook niet vreemd, want als je aan onze hoofdstad denkt, zijn het de grachten die je waarschijnlijk het eerst te binnen schieten. Waar ze vroeger veel gebruikt werden voor transport, worden ze nu nog steeds goed gebruikt door rondvaartboten. Zo kun je ook een sloep huren in Amsterdam met een privé schipper, zodat je zelf kunt genieten van een origineel en ontspannend uitstapje op het water.

Een sloep huren in Amsterdam

Een sloep huren in Amsterdam is voornamelijk bedoeld voor grotere groepen. Zo kun je met je vereniging, vrienden of collega’s genieten van al het moois dat de hoofdstad te bieden heeft. Naast dat het varen door de grachten erg leuk is, kun je ook verschillende arrangementen bijboeken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een borrelboot of een BBQ boot? Zo kun je de stad verkennen én gezellig met je vrienden of vriendinnen bijkletsen onder het genot van een hapje of een drankje. Daarnaast biedt een sloep huren Amsterdam veel voordelen, die we hieronder zullen bespreken.

Amsterdam vanaf het water

Alhoewel er veel mensen in Amsterdam wonen en werken, hebben zij het beste wat de stad te bieden heeft vaak nog niet gezien. Vooral in de binnenstad is het namelijk altijd druk, waardoor het lastig kan zijn om te genieten van de architectuur en de sfeer. Door een sloep te huren in Amsterdam kun je relaxed achterover leunen met een hapje of een drankje, terwijl je rustig en ongestoord om je heen kunt kijken. Door een sloep te huren in Amsterdam zie je Amsterdam zo letterlijk en figuurlijk vanuit een nieuw perspectief. Het uitzicht vanaf het water vergeet je niet snel meer!

Veel zien in een korte tijd

Een ander groot voordeel van een sloep huren in Amsterdam is dat je zo veel kunt zien in een korte tijd. Iedereen die weleens in een grote nieuwe stad geweest is, weet namelijk dat een nieuwe omgeving verkennen hard werken is. Na een hele dag te hebben rondgelopen heb je misschien een beter beeld van de stad, maar ben je ook erg moe geworden. Door een sloep te huren in Amsterdam krijg je vaak in anderhalf uur al een goed beeld van hoe de stad eruit ziet. Dat maakt het ook een goed uitstapje voor mensen die nieuw in de stad zijn of bijvoorbeeld om je familie de stad te laten zien.

Perfect voor speciale gelegenheden

Een sloep huren in Amsterdam is daarbij niet alleen geschikt als een leuk uitstapje, maar is ook nog eens een unieke plek om speciale gelegenheden te vieren. Zo kun je een sloep huren in Amsterdam voor verjaardagen, jubilea en zelfs voor personeelsuitjes. Een hele sloep voor jezelf hebben heeft als voordeel dat je ook speciale wensen door kunt geven. Sterker nog zelfs, in overleg kun je ook een eigen route samenstellen! Zo maak je een speciale dag nog meer bijzonder door een sloep te huren in Amsterdam. 

Een sloep huren in Amsterdam en boten

Zoals we al eerder zeiden, is een sloep huren in Amsterdam vooral geschikt voor groepen. Mocht je alleen of met zijn tweetjes op pad willen, is een publieke rondvaart beter geschikt. Over het algemeen kun je al een sloep huren voor een groep vanaf 10 personen. De maximale groepsgrootte staat vaak vast rond de 110 personen. Dit komt doordat er verschillende boten beschikbaar zijn, zoals een open sloep en salonboten van verschillende groottes. Zo kun je je uitstapje in Amsterdam volledig aanpassen aan al je wensen!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.