Skip to main content

Een fantastische bijbaan bij Credo Amsterdam

Hi, wat leuk dat je dit leest! Credo Amsterdam is naarstig op zoek versterking. Kom je ook solliciteren bij ons bijzondere bedrijf? Bij Credo werken wij niet alleen voor onszelf, maar voor de hele wereld. Ons doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de allermooiste organisaties, zowel landelijk als wereldwijd. Denk hierbij aan milieuorganisaties en kwetsbare groepen binnen onze samenleving.

Doorgroeien

Natuurlijk ga jij niet onvoorbereid op pad! Je ontvangt bij ons de meest actuele trainingen om goed voor de dag te komen. Wanneer jij over de juiste mindset beschikt kan je het bijzonder ver schoppen binnen onze organisatie. Wat begint als een bijbaan, kan binnen een kort tijdsbestek nog veel meer worden. Doorgroeien is dus mogelijk! Oh, je verdient bovengemiddeld bij ons. Ook niet vervelend, toch? ☺

Wat kan je verwachten?

Dankzij de trainingen zal jij groeien in je rol als sales-ambassadeur. Jij weet als geen ander de betreffende organisatie te vertegenwoordigen, wil iedere dag meer en vindt het alleen maar leuk om buiten te werken. Doordat je met leeftijdsgenoten werkt is het niet alleen maar hard werken, maar ook enorm gezellig; zowel tijdens je werk als na afloop. Wat kan jij alleen verwachten van een bijbaan bij Credo als sales-ambassadeur?

 • Uitstekend verdienen
 • Aan de slag voor de allermooiste organisaties
 • Iets goed doen voor de wereld
 • Uitstekende salestraingen waar jij de rest van je leven profijt van hebt
 • Helemaal jezelf zijn op werk; ongeacht je geaardheid, geloof en geslacht
 • Gezellige borrels na afloop en op stap met je collega’s
 • Collega’s worden je vrienden
 • Je vrienden mogen meekomen op gesprek! Wie weet is Credo ook iets voor hen?!

Credo Amsterdam

Wij hopen dat je net zo enthousiast bent als wij om voor ons aan de slag te gaan. Er is geen ervaring vereist om bij ons te starten. Wel gaat Credo er vanuit dat jij je voor 110% inzet en klaar bent om te rocken. Credo bestaat al jaren en is landelijk actief voor tientallen organisaties, landelijk en wereldwijd. Onze vestiging in Amsterdam is al tijden een van de best lopende vestigingen die wij hebben. Wij zoeken dan ook toppers die klaar zijn met modaal verdienen, voor weinigzeggende bedrijven werken en ECHT een verschil voor de wereld willen maken. Sta op, maak je handen vuil en verbaas jezelf!

De ideale kandidaat om bij Credo aan de slag te gaan is:

 • Tussen de 18 en 26 jaar oud
 • Bezig met de wereld(problematiek) en draagt graag zijn steentje bij
 • Sociaal ingesteld en staat open voor nieuwe relaties en vrienden
 • Vind het stiekem toch wel fijn om lekker te verdienen
 • Pakt graag die salestraining mee
 • Is voor 110% gemotiveerd en beschikt over een ijzersterke mindset

Laat snel iets van je horen! Wij zijn ontzettend benieuwd naar jou. Credo is als bedrijf enorm gegroeid de afgelopen periode. Wellicht heeft dat te maken met ons team, en onze manier van werken. Iedereen is namelijk welkom bij onze organisatie. Wat jouw geaardheid, geslacht of geloof ook is, bij ons voel je je thuis. Je wordt met open armen ontvangen door je collega’s die je direct welkom heten binnen de groep. Gezelligheid na afloop? Natuurlijk. Met zijn allen een drankje drinken, terrasje opzoeken of op stap gaan vinden wij alleen maar leuk.

Aangenomen, en dan?

De eerste weken in een fonkelnieuwe omgeving kunnen best spannend zijn. Net als bij een nieuwe school, vereniging of schoonouders is het allemaal even wennen; je kent elkaar niet. Geen zorgen. Credo zorgt ervoor dat jouw bijbaan snel vertrouwt aanvoelt. Hoe doen wij dit?

 • Tijdens je sollicitatiegesprek krijg je direct een goed beeld van de vestiging. Met een rondleiding, kennismaking en sollicitatiegesprek zorgen we voor een mooie start
 • Word je aangenomen? Gefeliciteerd! Tijdens jouw eerste werkdagen ga je op pad met een ervaren manager. Hij laat je kennis maken met ons prachtige werk en zorgt ervoor dat jij het enorm naar je zin hebt
 • Dankzij trainingen, dagopstarten en begeleiding in de wijk word jij klaargestoomd om goed voor de dag te komen. Het is ons doel om jou uit te laten blinken. Niet alleen qua sales, wij willen vooral dat je het naar je zin hebt binnen ons team.
 • Oh ja, vergeet onze legendarische borrels niet! Op deze manier leer je je nieuwe collega’s misschien wel het beste kennen ☺

Iedere week kan jij je werkdagen doorgeven aan je manager. We streven naar 2 werkdagen per week, maar mocht je een keer tentamen(stress) hebben kan dat ook minder. Wil je jouw vakantie nou snel bij elkaar verdienen, of wil je over een jaar dolgraag op wereldreis? Natuurlijk kan je je dan vaker inplannen. Credo Amsterdam is van maandag t/m zaterdag open, soms zelfs op zondag! Iedere dag is er dus ruimte voor jou om aan de slag te gaan. 

Enthousiast geworden? Geweldig. Laat snel iets van je horen via deze link: 

https://credo-marketing.nl/vacatures/sales-ambassadeur-amsterdam/

Word jij de nieuwe held van Credo Amsterdam? Solliciteer dan snel op jouw nieuwe bijbaan en maak jezelf TROTS!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.