Skip to main content

Dit wil je weten over Black Friday!

Het is weer bijna Black Friday! En dat betekent: korting, korting en nog eens korting. Hoe je vroeger op slechts één dag de beste deals kon scoren, kun je dit nu een week langs. En bij sommige aanbieders zelfs een maand lang. Wow! Heb je nog iets nodig wat je eigenlijk aan de dure kant vindt, wacht dan even tot deze in de aanbieding is de komende dagen. Want die kans is heel groot. Maar hoe en waar vind je de allerbeste deal? Dat lees je hieronder.

Wanneer is het Black Friday 2023?

Black Friday is ieder jaar op de laatste vrijdag van november. Dit jaar valt dat op 24 november 2023. De kortingen beginnen bij sommige aanbieders al een week of twee weken daarvoor, maar op de dag zelf vind je toch echt wel de allerbeste aanbiedingen! Black Friday wordt gevolgd door Cyber Monday. Dat is de maandag na Black Friday, op 27 november 2023. Op deze dag zijn nog voor een laatste keer veel aanbiedingen.

 

Waar vind je kortingen tijdens Black Friday?

Tijdens Black Friday vind je bijna overal kortingen. Dus ben je op zoek naar een nieuwe laptop, parfum of een nieuw paar hardloopschoenen? Dan is deze periode hét moment om dit te kopen! Je kunt producten in de aanbieding vinden bij verschillende winkels. Denk aan grote webshops zoals bol.com, Coolblue, MediaMarkt en Zalando. Maar ook bij kleinere winkels in de stad, reisorganisaties, telecomaanbieders, woonwinkels, en ga zo maar door. Kortingen kunnen tijdens Black Friday oplopen tot wel 70%!

 

Zo scoor je de beste deals

Tijdens de Black Friday week zijn er zoveel kortingen dat je misschien niet meer weet waar je moet beginnen. Waarschijnlijk wordt je overspoeld met reclames. Als je een specifiek product in je hoofd hebt, zoals bijvoorbeeld een bepaald type laptop, dan is het slim om dat product te vergelijken bij verschillende aanbieders. Zo vind je de allerbeste deal. Weet je nog niet precies wat je wil kopen? Houd dan de beste kortingen bij verschillende aanbieders in de gaten. Zo blijf je op de hoogte van goede deals.

Veel plezier met shoppen!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.