Skip to main content
Oscar Circulair

DIT WIL JE: een duurzame bijbaan in Amsterdam

 Er zijn momenteel meer (bij)banen beschikbaar dan mensen en dat geeft jou als student de mogelijkheid om te gaan voor een bijbaan waar jij je écht goed bij voelt. Geen saaie bijbaantjes achter de kassa of op een scooter pizza's rondbrengen. Nee, het is tijd voor een duurzame bijbaan waar jij tot je recht komt, goede werkervaring op doet én goed voor de wereld bezig bent. Lees je mee?

Oscar Circulair

First things first: Wie is Oscar? Oscar Circulair is een bedrijf in Amsterdam dat grondstoffen inzamelt en afval vermindert. Het doel is het verbeteren van de wereld en de berg restafval te verminderen door afval als grondstoffen te zien. Zo is er in 2021 ruim 439.000 kilo afval en grondstoffen ingezameld bij de Westergasfabriek, waarvan maar liefst 72% waardevolle grondstofstromen. Dit betekent dat maar 28% restafval is overgebleven, tegenover een veel groter percentage in 2020.

Sinds Oscar Circulair in 2019 is begonnen als start-up, zijn ze in snel tempo gegroeid. Een van de redenen hoe dat zo snel is gelukt, is omdat Oscar Circulair het belangrijk vindt om hun huurders te informeren over hoe gemakkelijk afval scheiden kan zijn. Door de drempel lager te maken, is het makkelijker om vol te houden. Tot slot wordt alle afval opgehaald door emissieloze voertuigen. Met andere woorden: volledig elektrisch, dus heel duurzaam. Of eigenlijk: duurzamer kan niet!

Must see: in onderstaande video wordt in 2,5 minuut uitgelegd hoe Oscar Circulair in z'n werk gaat!

Werken bij Oscar

Klinkt het bovenstaande interessant? Jij kan daar nu onderdeel van worden, want ze zijn op zoek naar jou! Waarom Oscar Circulair een betere werkgever is dan andere werkgevers? Daar hebben jouw aanstaande collega's wel wat over te zeggen:

  • 🌱 Oscar Circulair is een impact gedreven start-up met een circulaire en sociale missie.
  • ♻️ Het team is groeiende en intrinsiek gedreven om samen bedrijven te begeleiden naar Zero Waste.
  • 👩🏽‍💻 👷🏻‍♂️ Oscar Circulair heeft ook functies waarbij je veel fysiek buiten werkt, of combinaties tussen buiten- en kantoorwerk.
  • 💰 Oscar biedt fijne, marktconforme salarissen.
  • 💩 Als iemand je vraagt of je bullshit-baan hebt kun je volmondig 'nee' zeggen!
  • 🧠 Je vergaart heel veel kennis over de circulaire toekomst.
  • 🧑‍🎓 Omdat het bedrijf groeit is er veel ruimte om je kennis te ontwikkelen en door te groeien.

Oscar Circulair

Werken bij Oscar Circulair in Amsterdam

In Amsterdam zijn ze momenteel op zoek naar grondstoffeninzamelaars. Je krijgt veel verantwoordelijkheid van begin tot eind. Je registreert de grondstoffen, zorgt voor het logistieke proces en je onderhoudt het contact met de huurders. Daarnaast werk je met een klein, hecht team aan het verbeteren van onze mooie stad. Klinkt goed hè! Check de vacature bij Oscar Circulair en stuur een korte, maar krachtige sollicitatie! Dan hoor je snel genoeg van jouw - hopelijk - aanstaande collega's :-)!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.