Skip to main content

Dit wil je: de nieuwste burger van Burger ’n Shake

Ik ben eigenlijk voortdurend op zoek naar nieuwe tips voor lekker take away eten. Zeker nu eten afhalen het enige is wat we kunnen, is dit een zoektocht waar ik me graag mee bezig houd. Gelukkig mocht ik afgelopen week weer wat nieuws proberen, namelijk de nieuwste burger van Burger ‘n Shake: The Host Burger. Nu wil het toeval dat ik burgers érg lekker vind, dus hier zei ik natuurlijk géén nee tegen. Zeker met goede frieten en een milkshake ben ik om. Burger ’n Shake heeft drie filialen in Amsterdam en ik ging langs bij die op de Javastraat Oost. Lees je mee over mijn ervaring?

Over Burger ’n Shake

Zoals de naam al doet vermoeden, kun je bij Burger 'N Shake burgers (met heerlijke frieten) en shakes krijgen. Máár je kunt hier ook terecht voor ontbijt. Zo hebben ze verschillende soorten pancakes en eieren, met verschillende toppings. Hiernaast is Burger ’n Shake niet ‘zomaar’ een burgertent, de locatie in Oostpoort is namelijk een van de filmlocaties geweest voor de nieuwe speelfilm The Host, een thriller geproduceerd door Zachary Weckstein. Hoe cool! Hiernaast wordt alles bij Burger ‘n Shakes vers gemaakt en zijn de shakes van biologisch roomijs. Van kunstmatige toevoegingen en smaakstoffen is hier geen sprake én alle burgers zijn halal. Geen doorsnee burgertent dus ;-).

The Host Burger

De nieuwste burger (vernoemd naar de film) is - zoals Burger ‘n Shake hem zelf omschrijft - een burger met een mysterieus tintje. Je kunt The Host burger eten met een burger van kip, rundvlees, of als je voor vega gaat - met een burger van red carrot. Ikzelf koos voor de burger met rundvlees. Mijn gezelschap ging voor een burger met kip. Deze burger wordt geserveerd op een zacht brioche broodje met hierop tomaat, sla, gekarameliseerde rode ui en cheddar óf oude kaas. Wat ik lekker vind aan de burger is de rode curry-kokossaus die erop zit, dit maakt hem licht pittig. Zeker in combinatie met de chocolademilkshake die ik had is dit top. Ook de boerenfrieten met mayo bij de burger smaakten mij erg goed.

Naast The Host Burger, heeft Burger ’n Shake nog veel meer burgers op het menu staan die het proberen waard zijn. En wat ook erg fijn is, dat alles hier goed betaalbaar is. De burgers zijn 5,95 per stuk, voor een grote friet betaal je 2,75 en voor een grote milkshake betaal je 4,50. Je kunt ervoor kiezen om je burger op de website te bestellen en zelf af te halen, maar als je helemaal lui wilt zijn kun je ook bestellen via UberEats.

The Host (2020)

The Host is de eerste Engelstalige Nederlandse filmproductie met niemand minder dan Maryam Hassouni in de hoofdrol. Check hieronder de trailer!

Naast jouw burger een lekkere winterse cocktail? Wij hebben een paar heerlijke cocktail recepten voor je

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.