Skip to main content

Deze Amsterdamse restaurants bezorgen tijdens de coronamaatregelen!

De Amsterdamse horeca heeft – net als veel andere sectoren – een harde klap gekregen door de coronamaatregelen. Gelukkig zijn er een heleboel ondernemers die aan mooie initiatieven werken om hun klanten toch iets lekkers voor te schotelen. Je vindt hier onze favoriete restaurants in Amsterdam waar je tijdens de coronamaatregelen eten kan afhalen of laten bezorgen!

Spirit Amsterdam

Bij Spirit Amsterdam kan je tijdens deze huidige lockdown terecht voor je gezonde portie veggies! Denk aan smaakvolle stoofschotels, overheerlijke salades en verrukkelijke toetjes. Zolang de horeca gesloten blijft ben je van maandag t/m zaterdag welkom voor afhaal en bezorging van 8.00 tot 20.00 uur en op zondag tussen 9.00 en 20.00 uur. Ook levert Deliveroo vegan snacks zoals kapsalon, shoarma en seitanburger gewoon bij jou aan de deur af!

Burgermeester

Burgermeester is al jaren een begrip in Amsterdam en met drie vestigingen is er altijd wel eentje in de buurt. Gelukkig is Burgermeester wel open voor take away en delivery. Bij het zien van het afhaalmenu van Burgermeester loopt het water ons al in de mond. Verse burgers van Blonde d’Aquitaine rund die je kan aanvullen met verschillende toppings. Er is ook een vegetarische optie van Manchego kaas. Favoriet is de Cheese Deluxe mét een portie friet natuurlijk! Alle locaties zijn open voor afhaal en bezorgen van 12.00 tot 22.00 uur (locatie centrum tot 21.00 uur).

Compartir

Zit je thuis met je huisgenoten of vriend(in)? Dan kan een borrel zo nu en dan echt geen kwaad! Om je borrel compleet te maken kan je een overheerlijke borrelplank van Compartir bestellen. Tijdens deze lockdown is er een heuse pop-up bar gerealiseerd! Openingstijden: donderdag van 17.00 tot 20.30 uur, vrijdag van 15.00 tot 20.30 uur en zaterdag van 13.00 tot 20.30 uur. Enjoy!

RIJKS

Ook culinaire zaken in Amsterdam bezorgen tijdens de coronamaatregelen. Altijd al bij RIJKS willen eten? Dan kan je nu voor €75,- een vijf- of zesgangenmenu afhalen of laten bezorgen. Misschien niet helemaal budget-proof, maar zeker een aanrader als je tijdens deze gekke tijden toch iets te vieren hebt. Om de sfeer van RIJKS na te bootsen, is er een brief van de chef met instructies bijgevoegd. Zo ben je toch een beetje uit eten! Let wel op: je moet hiervoor uiterlijk de dag van te voren om 23.59 reserveren.

Vessel

Dit restaurant, onder leiding van chef Ricardo van Ede, heeft een heerlijk afhaalmenu samengesteld. Zo kan je ook thuis genieten van de gerechten van Vessel terwijl je een goede Netflix serie, docu of film kijkt. Bij Vessel kun je heerlijk plantaardig eten, maar ook genieten van een goed stuk vlees. Take out is iedere dag mogelijk tot 21.00 uur!

Neni

Bij Neni kan je terecht voor Oost-Mediterraanse mezze. Denk aan baba ghanoush, hummus, een pita kip shoarma of een verrassend hoofdgerecht. Je kunt het op maandag en dinsdag afhalen tussen 17.00 en 20.00, woensdag, donderdag en zondag van 12.30 tot 20.00 uur en op vrijdag en zaterdag tussen 12.30 tot 20.30 uur. Wil je het liever laten bezorgen? Zoek Neni dan op via UberEats.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.