Skip to main content

De leukste woonwinkels in Amsterdam

Heb jij een nieuwe studentenkamer en wil jij deze leuk inrichten? Of wil jij jouw oude kamer nieuw inrichten? Lees dan snel verder. In deze blog lees jij de leukste woonwinkels om nieuwe spullen te kopen.

Het Faire Oosten

Als jij op zoek bent naar leuke accessoires dan is een bezoek aan Het Faire Oosten het zeker waard. Deze winkel verkoopt alleen maar duurzame producten. Zo hoef jij je niet schuldig te voelen na een nieuwe aankoop. Je vindt hier producten van verschillende ondernemers. Deze winkel bevindt zich in het winkelcentrum Oostpoort in Amsterdam Oost. Niet zo'n zin om naar de winkel te gaan? Dan heb jij geluk. Het Faire Oosten bezorgt ook jouw spullen thuis. Als jij meer dan 100 euro uitgeeft bezorgen ze gratis!

Xenos

Bij de Xenos vind jij naast veel hebbedingetjes en leuke accessoires ook meubels. Het voordeel is dat het meestal niet zo duur is. Ook als jij jouw kamer lekker wil laten ruiken kan jij terecht bij de Xenos. Er is veel keuze in geurkaarsen en wierrook. De Xenos vind jij in verschillende delen van Amsterdam. Hierdoor is er altijd wel een te vinden in jouw buurt!

Vila Arena

Als jij verschillende woonwinkels wilt vergeleken is Vila Arena perfect. Hier vind jij meer dan 50 woonwinkels onder één dak. Er zit onder andere een Pronto wonen en een Woonenzo. Elke zaterdag kan jij hier gratis interieuradvies krijgen. Hoe leuk is dat?Het bevindt zich vlakbij de Arena, waardoor het makkelijk te bereiken is met openbaar vervoer. Als jij honger krijgt tijdens het winkelen zijn er ook diverse afhaalmogelijkheden te vinden in de buurt. Zo kun jij er een leuk dagje uit van maken!

Ikea

In de Bijlmer bevindt zich de welbekende Ikea. Hier vind jij van alles voor jouw studentenkamer. Heb jij geen zin om uren kwijt te zijn aan het lopen in de Ikea? Maak dan gebruik van de service bestellen en ophalen. Voor €2,99 kan jij jouw bestelling op een tijdstip naar keuze ophalen bij de Ikea.

Sukha Amsterdam

Sukha Amsterdam zit aan de Haarlemmerstraat in het centrum van Amsterdam. Ze hebben hier onder andere zelfgemaakte fotolijstjes en kussens. Naast spullen voor jouw huis kan jij hier ook kleding kopen. 

Things I like things I love

Deze winkel ziet er al leuk uit van buiten. Je kunt er spullen voor jouw huis kopen, cadeaus, sieraden, kleding en accessoires. Van alles wat. Ze hebben unieke spullen om jouw studentenkamer mooi aan te kleden, dus waar wacht je nog op?

Neef Louis Amsterdam

Deze winkel verkoopt design en vintage spullen. Als jij nieuwe meubels wilt is deze winkel een aanrader. Je vindt er bijvoorbeeld mooie kasten en banken. Ze hebben ook veel industrial meubels. 

Houd jij van een chique stijl? Lees dan snel de blog 'Zo richt je je studentenkamer chique in'!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.