Skip to main content

De leukste evenementen in het voorjaar!

Langzaam gaan we richting de zomer en dat betekent dat er weer leuke evenementen aankomen. Ik heb voor jou de twee leukste evenementen in het voorjaar opgezocht die je niet mag missen! Oh en niet afhaken als je geen geld hebt; daar heb ik een goede oplossing voor! :)

Weekend Magnifiek

Bij een weekendfestival denk je al snel aan een zere rug, kapotte luchtbedden en een veel te krappe tent. Heb je hier geen zin in, maar wel om een weekend lang te feesten? Ik weet zeker dat Weekend Magnifiek dan iets voor jou is. Hier slaap je namelijk niet in een veel te klein tentje op een leeg luchtbed, maar huur je met je vrienden een eigen bungalow! Hoe leuk is dat? 

Alsof dit allemaal nog niet gek genoeg is, kan je ook nog eens boodschappen laten bezorgen voordat jij in de bungalow aangekomen bent. Dan heb je sowieso een goeie midnight snack of katervoer in huis! Toch ergens anders zin in? Dan bestel je gewoon een pizzaatje, patat met burger of broodje döner (tot 4.00 uur!!!). Heerlijk zeg.

Weekend Magnifiek vindt plaats van vrijdag 13 maart tot en met maandag 16 maart 2020, in De Lommerbergen te Reuver (Noord-Limburg). De line-up is nog niet bekend, maar de dresscode wel! Elk jaar is er een dresscode en dit jaar is het: Goed mis in de wildernis. Dus zoek je apenpak, verrekijker, hoedje, laarzen, slang of papagaai maar snel op!

Paaspop

Bijna iedereen kent het wel, hét festival tijdens het paasweekend: Paaspop. Dit is zeker een favorietje! Jaarlijks komen er meer dan 175 artiesten uit het binnen- en buitenland. Er is dus voor iedereen wat wils! Drie dagen vol met gezelligheid, drankjes en de beste artiesten. En hopelijk een voorjaarszonnetje!

De eerste 172 artiesten zijn al bekendgemaakt! Gave artiesten die onder andere komen: Chef’Special, Krezip, Anouk, Def Rhymz, Frequencerz, Kriss Kross Amsterdam, Kensington, DI-RECT en nog veel meer! Te veel om op te noemen!

Paaspop vindt plaats op 10, 11 en 12 april 2020 op festivalterrein De Molenheide te Schijndel. Er zijn weekend- of dagtickets beschikbaar!

Tickets uitverkocht of even krap bij kas?

Lukt het je niet meer om een bungalow te scoren op De Lommerbergen of om kaartjes te fixen voor Paaspop? Of zit je gewoon een beetje krap bij kas, maar wil je niets missen van de leukste feesten? Dan heb ik de perfecte bijbaan voor jou! Bij Holland Security Group kan je aan de slag als Service medewerker of Evenementen beveiliger. Zo kan je genieten van de vetste evenementen én wat bijverdienen! Dus wil je werken bij Weekend Magnifiek, Paaspop of andere leuke events? Meld je aan!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.