Skip to main content

De impact van refurbished bureaustoelen op je welzijn

Als student breng je veel tijd door in je studieboeken. Of in ieder geval, dat is de bedoeling natuurlijk. Het is dan ook wel belangrijk om een goede plek in te richten waar je fijn kunt zitten en studeren. Deze werkplek moet natuurlijk bestaan uit een goed bureau en een ergonomische bureaustoel. Hier gaan we je alles over vertellen!

Het belang van een goede studeerplek

Een fijne plek om te studeren is belangrijker dan je denkt. Het kan natuurlijk verleidelijk zijn om te studeren vanaf de bank of op je bed, maar dit is niet ideaal voor je welzijn. Zowel mentaal, maar vooral lichamelijk zul je op den duur problemen kunnen krijgen. Het is dan ook echt noodzakelijk om in een goede houding te kunnen studeren. Dit noemen we ook wel ergonomisch werken. Een verkeerde houding aannemen voor een langere tijd tijdens het studeren, kan grote gevolgen met zich meebrengen. De kans dat je rugklachten of andere gezondheidsklachten krijgt is groot. Als je geen ergonomische werkplek hebt, zul je ook een stuk sneller vermoeid kunnen raken. Daarnaast zul je je niet goed kunnen concentreren en zul je sneller afgeleid raken, doordat je niet comfortabel achter je bureau zit. Dit zorgt ervoor dat je je niet goed kunt concentreren. Koop refurbished bureaustoelen en investeer in een goed bureau om je eigen productiviteit en welzijn te verbeteren.

Hoe kies je de juiste refurbished bureaustoel en bureau?

Bij het creëren van een ergonomische plek om te kunnen studeren, moet je rekening houden met je persoonlijke behoeften. Zo kunnen zit-sta bureaus met geïntegreerde kabelmanagement al veel comfort bieden. Niet alleen kun je deze op je eigen ideale hoogte instellen, maar door het kabelmanagement is de werkplek ook nog opgeruimd. Dit zorgt voor rust in je hoofd en daardoor een verhoogde concentratie. Dit is een stuk beter voor je welzijn en zal je zeker voordelen bieden tijdens het studeren. Ook moet je de bureaustoel instellen naar jouw persoonlijke behoeften. Hierbij is het niet alleen fijn als je de hoogte kunt verstellen, maar ook je rugleuning en armleuningen aan kunnen passen is handig. Zo bieden ze ondersteuning aan jouw lichaam en werkgewoonten en kun je de maximale ergonomische voordelen eruit halen. Een refurbished bureaustoel zal deze mogelijkheid op een betaalbare manier voor je bieden!

Voordelen van refurbished bureaustoelen

Naast ergonomie is de keuze voor refurbished bureaustoelen een voordelige optie. Over het algemeen zijn refurbished bureaustoelen een stuk betaalbaarder en is het ook nog eens een stuk duurzamer, maar nog steeds goede kwaliteit! Je draagt op die manier op je eigen manier bij aan een milieuvriendelijke studeerplek. Het hergebruiken van meubilair zal de vraag naar nieuwe producten verminderen en daarmee ook de belasting op het milieu. Kiezen voor refurbished bureaustoelen is een uitstekende manier om je gezondheid, comfort en welzijn te waarborgen tijdens het studeren. Zo kun je met volledige focus en zonder lichamelijke klachten makkelijk langere periodes achter elkaar studeren. Heb jij al een studieplek of kantoor dat volledig is afgestemd op je welzijn?

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.