Skip to main content
Bijbaan Amsterdam

Dé bijbaan in Amsterdam

Misschien lijkt het alsof er veel keus is in bijbanen, maar toch kan het moeilijk zijn om echt een fijne bijbaan te vinden. En dat terwijl iedereen het in deze tijd wel kan gebruiken. Alles wordt duurder en wie wilt er nou geen leuke dingen doen tijdens zijn studententijd. Helaas kosten deze leuke dingen ook weer geld. Gelukkig hebben wij dé bijbaan gevonden voor studenten in Amsterdam: Bij het CSU schoonmaakbedrijf.

Voordelen

Eén van de grootste voordelen van werken bij CSU is de flexibiliteit. Je kunt zoeken naar een vacature met het aantal uren dat bij jouw levensstijl past. De werkuren verschillen per klus, en kunnen variëren van de (vroege) ochtend, middag of avond. Daarnaast kun je een locatie uitzoeken dat voor jou dichtbij is, of dit nou een school, kantoor, vakantiepark of kantoor is. Er zijn zoveel mogelijkheden dat er altijd wel iets voor jou dichtbij is. Daarnaast krijg je, niet onbelangrijk, een goed salaris en veel andere voordelen. Hierbij kun je denken aan genoeg vakantiedagen (met een extra op je verjaardag), vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een bijdrage aan je pensioen en korting op je zorgverzekering. Ten slotte is iedereen welkom bij CSU, en word jij onderdeel van 16.000 trotse collega’s. Wat voor achtergrond, leeftijd, geslacht, geloof, opleiding of seksuele geaardheid je ook hebt: bij CSU krijg je altijd een gelijke kans. Klinkt niet zo slecht hè om bij het schoonmaakbedrijf Amsterdam te werken.

Andere bijbanen 

Natuurlijk kan het zo zijn dat dit jou niet helemaal aanspreekt. Gelukkig zijn er ook nog een hoop andere mogelijkheden. Zo kun je altijd eens een kijkje nemen bij de vacatures van Getir, Flink of aan de slag gaan als stadsgids voor toeristen. Binnen deze soort bedrijven hebben altijd mogelijkheden voor studenten. Daarnaast zijn er ook altijd andere platformen die helpen bij het zoeken van een bijbaan, zoals je Indeed waarschijnlijk al kent. Je zou naast Young Capital ook eens een kijkje kunnen nemen op Studiegerelateerdebijbaan.nl. Ben jij in het bezit van een btw-nummer of sta je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Dan zou je ook een bijbaan op freelance-basis kunnen oppakken via YoungOnes of Minite. 

Door de juiste bijbaan te vinden die bij jou past, kun jij op een leuke en gezellige manier je studententijd doorkomen!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.