Skip to main content

De beste pannenkoeken in Amsterdam

In Amsterdam kan je in elke buurt tientallen plekjes vinden waar ze pannenkoeken serveren. In dit artikel laat ik jou mijn favoriete plekjes voor pannenkoeken in amsterdam zien!

Bakers & Roasters

Bij Bakers & Roasters kan je heerlijk ontbijten en lunchen. Deze plek op de Eerste Jacob van Campenstraat heeft de beste American pancakes die ik tot nu toe in Amsterdam heb gegeten. Voor €7,50 kan je al een stapeltje luchtige pannenkoeken krijgen. Wees er wel op tijd bij, want het is er ontzettend druk. Ik raad je aan om van tevoren te reserveren.

Adres: Eerste Jacob van Campenstraat 54, 1072 BH Amsterdam

The Breakfast Club

Bij The Breakfast Club kan je American pancakes met een Nederlandse twist eten; karnemelk pannenkoeken! Niet zo’n fan van karnemelk? Dan kan je ook kiezen voor de Choco Coco pancakes of de pannenkoek van de dag. Naast pannenkoeken hebben ze ook hartige gerechten. Denk aan Eggs Benedict of een burger.

Adres: Wibautstraat 56 1091 GN Amsterdam (of kijk op de website voor de andere locaties)

De Pannenkoekenboot

Bij de Pannenkoekenboot kan je de echte traditionele pannenkoeken eten mét uitzicht op het water. De boot ligt dicht bij de NDSM werf en maakt een tochtje op het IJ terwijl je van je pannenkoeken geniet. Na 2,5 uur zet de boot je weer veilig op het droge.

Adres: Ms. van Riemsdijkweg 33, 1033 RD Amsterdam

Na een buik vol pannenkoeken wel doe aan een blokje om? Misschien even wandelen bij een van deze mooie natuurplekjes in Amsterdam?

Corner Bakery

Bij de Corner Bakery kan je niet alleen de standaard American pancakes eten, maar ook een ‘gezonde’ versie. Deze wordt geserveerd met extra veel fruit. Wil je toch lekker veel suiker? Ga dan voor de Red Velvet pancakes. Eet je glutenvrij? Geen zorgen, bij de Corner Bakery hebben ze ook de glutenvrije variant. Voor iedereen wat wils dus!

Adres: Johannes Vermeerstraat 40, 1071 DS Amsterdam

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.