Skip to main content

De 5 leukste en efficiëntste apps voor je smartphone

Stiekem kunnen wij studenten niet zonder onze smartphones. We plannen afspraken in, houden contact, swipen op datingapps en ga zo maar door. Wij zochten daarom de 5 beste apps voor studenten uit. Deze apps kunnen je helpen met dagelijkse werkzaamheden… Maar ook om even te ontspannen!

1. Stick Those Notes (Android)

Ben jij ook zo’n persoon die van alles en nog wat vergeet? Dan is deze app echt iets voor jou! Met de app kan je notities vastpinnen in je notificaties en op je lockscreen. Ze zijn dus altijd zichtbaar en ook niet te missen! Je kan zelf bepalen welke notificaties je wil vastpinnen en welke kleur je ze geeft. Handig!

2. Jamie Oliver’s Recipes (iOS)

Met deze app wordt het huiseten opeens wel heel culinair! In de app staan meer dan 400 recepten van Jamie Oliver. En elke maand komen er nog eens tien nieuwe recepten bij! De recepten kan je stap voor stap volgen aan de hand van tekst en foto’s. Lekker makkelijk toch?

3. Microsoft Translator (Android & iOS)

Dit is een hele handige vertaalapp, zeker als je vaak op reis bent of binnenkort op vakantie gaat. Je kan dingen inspreken en intypen en de app vertaalt dat voor je. Daarnaast heeft de app taalgidsen met populaire woorden en zinnen. Je kan ook realtime gesprekken laten vertalen. Handig als je grenzeloos verliefd wordt bijvoorbeeld ;). Deze functie zit ook in Skype.

4. Super Mario Run (Android & iOS)

Tijd voor een leuke app waarmee je gewoon kan chillen: Super Mario Run. Wie kent Mario nou niet?! Het spelletje heeft verschillende levels en mini-games. Op dit moment hebben de levels een spookhuis, schip en bos. Als je alle levels hebt gehaald, kan je Daisy vinden. Nostalgie!

5. Committo3 (Android & iOS)

Deze app is super handig voor taken die je in groepen moet doen. Maar dan anders…. Vaak heb je wel tien taken die je op een dag wil uitvoeren, maar uiteindelijk doe je maar de helft en stel je de rest weer uit. Herkenbaar? Committo3 is een takenlijst-app waarbij je maar drie taken noteert. Met een goede reden ;). Door slechts drie taken per dag te noteren, wordt de kans namelijk groter dat je ze ook echt uitvoert! Deze app is vooral handig voor groepen zoals werkteams, studiegroepen of je vriendenkring.

Tijd voor een nieuwe smartphone?

Zoek je een nieuwe smartphone? Neem dan een kijkje op de website van Ben. Zij hebben speciale Studentendeals en de smartphones zijn hierdoor een stuk goedkoper! En installeer dan meteen even deze apps op je (nieuwe) smartphone ;).

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.