Skip to main content

Betalen met Bitcoin voor Vrijlandfestival

VRIJKAARTEN

Sinds vandaag kan je weer kaarten kopen voor Vrijland Festival, het meest diverse bevrijdingsfestival van Amsterdam. Behalve dan als je “vrij” in je voor en/of achternaam hebt, want voor deze mensen biedt het festival een vrijkaartje aan. Ben of ken jij zo’n “vrij” persoon, geef deze meevaller dan even door, want het bijwonen van Vrijland festival lijkt voor deze kleine groep gelukkigen dit jaar een beetje "meant to be". Over werk hoef je geen zorgen te maken, want dit jaar gaat de slogan van het festival voor iedereen op: 5 mei iedereen vrij!

BETALEN IN BITCOIN

Vrijland speelt dit jaar in op de vrijheid van betaalmiddelen en biedt als eerste Nederlandse festival speciale bitcoin zwermtickets aan. Ben je de bubbel moe, dan kan je vanaf vandaag je bitcoin inwisselen voor 408 kaartjes naar de vrijheid (volgens huidige koers). Even lekker weg uit het digitale landschap en met beide voeten terug in de echte wereld. Het aantal bitcoinkaarten wordt aangepast naar de actuele koers en teruggerekend naar de speciale bitcoin groepskortingprijs van €25,- per kaart. Beperkt beschikbaar, mail bij interesse naar bitcoin@vrijlandfestival.nl.

LINE UP

Afgelopen week lanceerde Vrijland haar line up en ook dit jaar raakt het programma een hele reeks muzikale genres. “Wij willen geen platte eenheidsworst zijn in festivalland, dus proberen we op alle vlakken “out of the box” te denken om zo een interessant festival neer te zetten waar een brede groep mensen elkaar kan ontmoeten en samen de vrijheid kan vieren”, Aldus Nadia Duinker, medeorganisator van Vrijland Festival. "Van Nederlandse hiphop, tot techno, house, reggae en disco, voor ieder wat wils om de voetjes de hele dag de vrije loop te laten.”

RANDPROGRAMMA

Ook qua randprogramma kan je dit jaar weer alle kanten op bij Vrijland. Sportieve, spirituele, erotische en ontspanningsactiviteiten worden aangeboden om al je zintuigen, fantasieën en spieren te triggeren.
Denk aan de “around the world swing", een hoge schommel waarmee je over de kop kan schommelen, een zweven is leven rondje in de nostalgische draaimolen, sjansen en limbodansen in Limboland, of een fanatiek sprintje trekken over de volwassen “mega blubber power race” stormbaan. Ongegeneerd kunnen spelen, ook als volwassene, is volgens de organisatie een belangrijk element van het ultieme vrijheidsgevoel, en daarom neemt dit aspect een belangrijke plaats in op het festival.

GRATIS VRIJLAND TATTOO

Tattooshop ’t Schoffie is dit jaar ook van de partij op Vrijland en kan al je mooiste vrijheidsleuzen vereeuwigen op je lichaam. Tip: bedenk van tevoren even wat je wilt en laat er voor de zekerheid nog een spellingscheck overheen gaan. Echte diehard fans kunnen het welbekende logo van Vrijland gratis laten tattooeren en worden daarmee levenslang vip gasten van het festival.

80% VLEESVRIJ

Wat betreft de selectie van de foodcateraars neemt het festival dit jaar een duidelijk standpunt in. 80% van al het aanbod van eten op Vrijland zal dit jaar vleesvrij zijn. "Op deze manier bieden we voldoende keuzevrijheid voor iedereen, maar willen we tegelijkertijd een voorbeeld geven dat de verhoudingen waarin wij vandaag de dag eten, anders kunnen zonder dat je het gevoel hebt dat je iets mist,” aldus de organisatie.

Vrijland Festival
5 mei 2018
12:00 - 23:00
Blijburg aan Zee, Pampuslaan 501, 1087 LA Amsterdam
Tickets verkrijgbaar via de website (ook in cryptocurrency)
www.vrijlandfestival.nl
Facebook Event

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.