Skip to main content

Altijd en overal voetbal kijken

Als student is het belangrijk om up-to-date te blijven van de meest spraakmakende tv shows en series. Gelukkig zijn de streamingsdiensten tegenwoordig niet aan te slepen, maar er mist nog één ding: online live voetbal kijken.

Voetbal kijken anno 2020

Als je geen tv abonnement meer hebt, mis je vooral de live voetbalwedstrijden. Maar ik heb onlangs FOX Sports ontdekt. Nu het balletje na maanden eindelijk weer rolt, heb ik me voorgenomen geen wedstrijd meer te missen. Zo zag ik live hoe Robben zijn eerste minuten maakte voor FC Groningen, hoe Luuk de Jong de wedstrijd van zijn leven speelde in de Europa League finale, en heb diverse andere sporten kunnen volgen. Voor de sport- en met name de voetballiefhebber een absolute must-have! Met het Bomvol abonnement van Canal Digitaal krijg je onder andere toegang tot FOX Sports 1, 2 en 3. Dus je kunt altijd en overal voetbal kijken!

Tv kijken via de app

De Canal Digitaal TV App lost voor mij het grootste probleem van televisie kijken op: ik hoef niet meer thuis in mijn woonkamer te zitten. Met de app op mijn telefoon, tablet en laptop kan ik waar dan ook maar kijken, zolang ik maar een internetverbinding heb. Bovendien biedt Canal Digitaal de mogelijkheid om programma’s terug te kijken, wanneer je even geen tijd had om ze live te bekijken. Voortaan kijk ik mijn favoriete zenders dus waar ik dat wil, wanneer ik dat wil. En daar maak ik dankbaar gebruik van. En weet je eventjes niet wat je moet kijken, want: zóveel mogelijkheden. Klik dan op 'Ontdekken', want hier vind je alle programma's en series in een overzicht. Zo heb je gauw je nieuwe favo serie of programma gevonden die je die avond kan bingen!

Live TV App op je smartphone

De TV app is erg gebruiksvriendelijk. In de TV-gids zie je per zender wat er live is, en wat er gaat komen. Je kunt je favoriete zenders aangeven, zodat je in één oogopslag ziet wat er uitgezonden wordt. Moet je halverwege je programma ineens stoppen met kijken? Geen probleem! Je kunt de live uitzending gewoon even pauzeren. De app onthoudt waar je was, zodat je daarna vrolijk verder kan kijken. Maar er is meer. Zelfs als je even geen zin hebt om tv te kijken, loont het de moeite om de app op te starten. Canal Digitaal biedt namelijk ook diverse films in hun eigen mediabibliotheek.

Over mijn databundel hoefde ik me geen zorgen te maken. De Canal Digitaal Live TV app biedt namelijk de mogelijkheid om zelf je datagebruik te beheren. Is je bundel bijna op? Kies voor een iets lagere beeldkwaliteit, en bespaar op data! Zeker op een mobiele telefoon valt het kwaliteitsverschil reuze mee, waardoor je meer programma’s kunt kijken voor dezelfde hoeveelheid data. En kijk je op de Wifi? Dan geniet je van haarscherp beeld op al je schermen.

Smart TV app

Kijk je toch liever naar je favoriete programma’s op je TV? Dat is geen probleem! Download de Smart TV App of verbind je handheld via je Chromecast met je tv, en je kunt zorgeloos je programma’s bekijken, opnemen en terugkijken. En willen jij en je huisgenoot iets anders zien? Ook dat is geen probleem. Met één abonnement kun je maar liefst op vijf plaatsen inloggen, en op twee plaatsen tegelijkertijd kijken. Dus nooit meer ruzie om de afstandsbediening! Voortaan hooguit nog een discussie om wie het grootste scherm mag claimen.

Eerste maand gratis kijken

Ouderwets TV-kijken werkte voor mij al jaren niet meer. Ik was vaak onderweg, vergat hoe laat mijn show uitgezonden werd, of koos voor een avondje streamen. Maar door de Canal Digitaal TV App ben ik weer helemaal fan. Nog niet helemaal overtuigd? Probeer het zelf! Kijk nu de eerste maand gratis! Daarna betaal je, afhankelijk van de hoeveelheid TV-zenders die je wilt ontvangen, slechts €11,95 of €14,95 per maand. En het abonnement is maandelijks opzegbaar, dus je zit nooit lang ergens aan vast. Ideaal, toch?!

Voetbal kijken met vrienden? Zet dan een borrelplank op tafel, want voetbal gaat niet zonder lekkere hapjes!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.