Skip to main content

Altijd blijven leren: word online marketeer!

Je bent nooit uitgeleerd, dus wil jij graag meer leren op het gebied van (online) marketing? Dan zijn er in Amsterdam verschillende mogelijkheden zoals een studie of cursus. Wij vertellen je er meer over!

Studie

Als je meer wil leren over (online) marketing kan je in Amsterdam alle kanten op. Heb je al gestudeerd, of moet je juist nog studeren: alles kan! Zo kan je een cursus volgen, dit is vooral aan te raden als je al een studie hebt gedaan op het gebied van marketing. Op die manier kan jij je kennis updaten met alle nieuwste tools op het online marketing gebied. Wil jij graag beginnen aan een studie dan kan je op de Hogeschool van Amsterdam een studie Digital Marketing volgen. Eén van de voordelen van een studie doen op dit gebied is dat je goed geld kan verdienen als Freelance Online Marketeer

Freelance Online Marketeer

Als er een baan is die helemaal van nu is, dan is het wel die van 'n online marketeer. Ieder bedrijf krijgt er tegenwoordig mee te maken, zonder word je volledig ondergesneeuwd door al jouw concurrenten. Als freelancer zal jij ongetwijfeld aan de slag gaan met linkbuilding. Dit is een manier om interessanter te worden voor Google. Je gaat samenwerkingen aan met andere partijen, maar let op! Deze bedrijven moeten wel relevant zijn aan het bedrijf, product of dienst dat jij verkoopt, want anders gaan de alarmbellen binnen Google rinkelen en verdwijn jij juist tussen alle anderen. Zonde dus!

Werkplekken in Amsterdam

Als je freelancer bent dan ben je lekker flexibel qua werkplek. Zolang jij je laptop mee kan nemen, wifi hebt en een stopcontact binnen handbereik dan kan jij overal ter wereld aan de slag. Voordat je op de mooiste plekken van de wereld remote kan werken, moet je eerst wel wat geld verdienen natuurlijk. Dus laten we beginnen met fijne werkplekken in Amsterdam! Zo zijn er in onze mooie hoofdstad veel mogelijkheden als je een bureau wil huren op een locatie. Er zijn grote panden waar je een tafel kan huren, maar ook gezellige ruimtes waar je een etage deelt met bijvoorbeeld 7 anderen. Daarnaast zijn plekken zoals de Coffee Company en andere koffietentjes altijd een goed idee. Het nadeel van koffietentjes is alleen wel dat het niet altijd volledig is ingericht op remote werkers. Dus dan moet je vroeg zijn om een fijn plekje inclusief stopcontact te kunnen bemachtigen ;-)!

Studentondernemer

Ben jij inmiddels aan een studie begonnen, maar ben jij daarnaast ook freelance online marketeer dan is het belangrijk dat je een goede planning volgt. We begrijpen dat je graag geld wil verdienen met iets wat je leuk vindt, maar je studie is ook belangrijk! Spreek daarom met jezelf af welke dagen of dagdelen je aan je eigen onderneming gaat werken en probeer hier niet vanaf te wijken. Even volhouden tot je je diploma in handen hebt en dan kan je al die dromen gaan waarmaken!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.