Skip to main content

5x de leukste vakantiebanen!

De zomer komt alweer bijna om de hoek kijken… Just kidding dat is wat we willen natuurlijk. Ik kan eerlijk gezegd niet wachten tot die kou weer overwaait. Om die ijspegels aan je neus even te vergeten hebben wij alvast de leukste vakantiebaantjes voor jou op een rijtje gezet om bij weg te dromen.

Gratis zonnen

Zodra het weer zomer is zitten alle strandtenten bomvol mensen die van het weer aan het genieten zijn. Wat is lekkerder dan onder werktijd bruin worden en alsnog van het weer kunnen genieten. En zodra je klaar bent met werk ben je slechts 1 stap verwijderd van het strand om zelf even te kunnen chillen ;).

Reisleider in het buitenland

Zin om heel de zomer weg te gaan maar eigenlijk geen geld daarvoor? Je kan als reisleider bij bijvoorbeeld Gogo gaan werken in het buitenland. Zo ben je toch nog soort van op ‘vakantie’ en verdien je tijdens je vakantie ook geld, twee vliegen in één klap!

Animatieteam op de camping

Wil je alsnog heel de zomer weg maar lijkt jou reisleider niks? Vaak hebben campings mensen nodig voor het animatieteam. Dan kun je tijdens je vakantie de aquagym verzorgen voor de oudjes of de kids in de miniclub amuseren met kleurplaten (als je van kinderen houdt).

Tomatenplukken

Oké dit is misschien niet iets waar je aan denkt bij ‘leuk’. Maaarrr… Tomaten plukken doe je vaak in de ochtend en je kan gezellig kletsen met je collega’s (geen irritante klanten die om de haverklap zeuren). En zo heb je nog de hele dag over om met je vrienden ijskoude drankjes te drinken op het strand of een duikje te wagen in de zee.

Enquêtes invullen

Voor de binnenvetters onder ons; je kan online vaak enquêtes invullen waar je geld voor krijgt. Dit zijn geen smakken met geld maar ieder beetje helpt toch? En als je kijkt naar wat je ervoor moet doen… daar kan je het niet om laten. En dit is natuurlijk ook chill om te doen op een brakke zondag om je avondje stappen deels terug te verdienen! (Wellicht alleen de entree dan haha...)

Toch liever op zoek naar een andere bijbaan die bij je studie past bijvoorbeeld maar je weet niet hoe je deze moet vinden? Kijk dan even naar ons blog over studiegerelateerde bijbanen en nevenactiviteiten

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.