Skip to main content

5 x: de lekkerste pizza's van Amsterdam

Is pizza ook één van jouw favoriete guilty pleasures? Die van mij in ieder geval wel en aangezien ik het liefst zo vaak mogelijk (op een cheatday) pizza eet, heb ik al heel wat pizzeria's en restaurantjes getest. Lees snel verder want vandaag zet ik de lekkerste (en een aantal goedkope) pizzeria's van Amsterdam voor je op een rijtje!

 L​a Perla

Als je écht lekkere Italiaanse pizza's wil eten, dan moet je vooral eens bij La Perla ​gaan eten! De ingrediënten van alle pizza's komen wekelijks naar Amsterdam vanuit Italië. In het midden van de zaak is een grote steenoven waarin alle pizza's gebakken worden. Bij dit restaurantje lijkt het hierdoor net alsof je écht in Italia pizza's aan het eten bent. Je vindt La Perla aan de Tweede Tuindwarsstraat 14/53.

​De Pizzabakkers

De Pizzabakkers vind je maar liefst op 8 verschillende locaties in Amsterdam. Er is dus altijd wel eentje bij jou in de buurt! Ga hier vooral eens heen als je zin hebt in een lekkere pizza. Je kan bij de Pizzabakkers zowel lunchen als dineren. Bovendien is het zo dat er bij de Pizzabakkers ook iedere maand een nieuwe, lekkere pizza van de maand verschijnt. Zeker eens het proberen waard!

Pizza Heart Bar

Bij Pizza Heart Bar kan volgens hun écht iedereen terecht. Of je nou een vleeseter, vegetariër, vegan of zelfs een pizzahater bent. Bij de Pizza Heart Bar kan je vrijwel van alle pizza's een vegan variant bestellen. Begin vooral eens met de antipasti als voorgerecht. Daar krijg je in ieder geval geen spijt van ;).

​Vapiano

Waarschijnlijk zijn velen van jullie al bekend met Vapiano. De reden dat ik Vapiano toch tussen dit lijstje zet is, omdat ik persoonlijk vind dat je hier echt goede pizza's (en pasta's!!!) kan eten. Bovendien vind ik Vapiano echt een goed tentje als je zin hebt om buiten de deur pizza's wil eten, maar hier toch ook weer niet een hele avond aan kwijt wil zijn. Vapiano redelijk studentproof!

Happy Italy

Bij Happy Italy eet je superlekker én supergoedkoop. Happy Italy is echt studentproof: je hebt al pizza's voor nog niet eens 5 euro! Je vindt Happy Italy bij Amsterdam RAI aan de Zuidelijke Wandelweg. De pizza's en de pasta's zijn altijd supergroot, je zult niet met honger naar buiten lopen! En heb je nou zin in iets zoetigs na de pizza? Probeer dan echt eens de pizza nutella... Dat is in ieder geval mijn nieuwe guilty pleasure.

Hopelijk zit er een restaurantje bij die jullie nog niet ondekt hadden! Hebben jullie al zin in pizza gekregen?

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.