Skip to main content

5 winkels in Amsterdam voor nieuwe meubels!

Ben jij op zoek naar nieuwe meubels of ga je voor het eerst op kamers? Amsterdam biedt vele leuke winkels om nieuw meubilair te kopen! Hier heb je een vijf geweldige zaken voor nieuwe meubels

1. Ikea

Iedereen kent de Ikea. Het is dé studentenwinkel als het gaat om meubels. Deze classic kan niet ontbreken in dit rijtje. De Ikea zit in Amsterdam in Zuidoost aan de Hullenbergweg 2. Ga heerlijk ontbijten of lunchen en maak er een dagje weg van.  Voor de lage prijzen krijg je prima kwaliteit meubels. Het is de studentenwinkel als het gaat om meubels. Er zijn zelfs studenten die studeren in het café van Ikea vanwege de gratis refill.

2. Made

Made is een meubelwinkel die een stuk duurder is dan de Ikea maar wel veel origineler. Je koopt de meubels direct bij de ontwerpers via Made. Eens per week geeft Made de bestellingen door en wordt alles op maat gemaakt. Zo wordt er nooit teveel geproduceerd en dat is goed voor het milieu. De prijs is ook lager doordat alles in één keer wordt doorgegeven. Er is van alles te koop, van plantenpotten tot slaapbanken. Made heeft een showroom winkel in Amsterdam op Rokin.

3. Sofacompany

De Sofacompany is iets goedkoper dan Made en heeft drie winkels in Nederland. Naast Amsterdam zit er ook een Sofacompany in Arnhem en Rotterdam. Online kan je zelf je meubels ontwerpen en samenstellen! Veel valt te veranderen, tot het soort hout van de poten van banken aan toe. In Amsterdam zit de Sofacompany aan de Stadhouderskade 115, dichtbij het Rijksmuseum.

4. HAY Amsterdam

HAY is niet goedkoop maar wel uniek en stijlvol. Hay heeft een winkel in Rotterdam en Amsterdam. De zaak zit aan de Spuistraat 281abc, dichtbij metrohalte Rokin. De winkel is een showroom, je kan daar geen meubels zelf kopen. Online kan je de producten bestellen die je in de showroom ziet. Daarnaast is er online ook outlet te koop. Deze meubels hebben vaak hoge kortingen en komen uit het vorige seizoen. Daarom zijn ze afgeprijsd en goedkoper!

5. Tweedehands

Marktplaats en gratisaftehalen.nl zijn websites met allemaal goedkope of zelfs gratis spullen. Hier kan je je slag slaan als je weinig geld hebt maar wel andere meubels wilt. Het zijn niet altijd het meest nieuwe meubilair maar wel voor een lage prijs. Struin de site af op zoek naar gratis pareltjes. Check wel goed of de aanbieder te vertrouwen is!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.