Skip to main content

4x de beste apps voor videobellen tijdens corona

Door de coronamaatregelen blijf je natuurlijk zoveel mogelijk binnen, maar dat is best even wennen! Thuiswerken is toch heel anders zonder collega's om je heen. En ook in je vrije tijd is het soms een gigantische teleurstelling dat je niemand kan zien. Gelukkig leven we in een tijd waarin er genoeg mogelijkheden zijn om elkaar tóch te blijven zien. Je vindt hier de beste apps om te videobellen. Die kunnen de komende weken nog wel eens goed van pas komen!

Houseparty 

Houseparty is een app die je gemakkelijk kan downloaden op je telefoon. Bij deze app kan je met maar liefst acht mensen tegelijk videochatten. Ook zijn er extra mogelijkheden om bijvoorbeeld spelletjes te spelen. Zo kan jij dus toch nog afspreken met je hele vriendengroep! Daarom behoort Houseparty ook tot de beste videobel apps. Kletsen, spelletjes spelen en elkaar steunen in deze lastige tijden is hartstikke belangrijk. Dus download de app en nodig al je vrienden (digitaal) uit!

WhatsApp videobellen

Heb jij geen behoefte aan extra apps op je telefoon? Geen probleem! Tegenwoordig heeft iedereen WhatsApp en met deze app heb je ook de mogelijkheid om met elkaar te videobellen. Ook alle hippe opa’s en oma’s die appen, krijgen meteen de kans om met de rest van de familie te videobellen via WhatsApp. Zeker voor de mensen op leeftijd is het deze periode belangrijk dat ze zich niet eenzaam voelen. Mocht je vanavond nog niks op de planning hebben staan, dan weet je nu wat je kan gaan doen ;).

Skype 

Misschien ken je het nog wel van vroeger… Skype! Het blijft een populair programma en behoort nog steeds tot de beste videobel apps! Je kan dit programma op alle type mobieltjes, tablets en computers gebruiken. Via Skype kan je dus overal en altijd contact maken met de mensen die je graag wil spreken. Je kan met maximaal 50 personen tegelijk videogesprekken voeren. Ontzettend veel, maar voor zakelijke meetings, vergaderingen of studie-afspraken in deze periode dus wel heel makkelijk!

Google Hangouts 

Buiten alle gesprekken en apps die ervoor zorgen dat je in contact blijft met je vrienden en familie zijn er natuurlijk heel veel mensen die thuis door moeten werken. Omdat op je werk waarschijnlijk ook alles doorgaat, is het fijn om af en toe met je collega’s te communiceren. Google Hangouts is eigenlijk een zakelijke optie om te videobellen met elkaar. Het enige dat je nodig hebt, is een Google account.

Heb je genoeg van het videobellen? Neem dan even je rust en geniet van de leukste Nederlandse podcasts. Je hoeft alleen maar te luisteren. Enjoy!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.