Skip to main content
  • Wessel Gansfortstraat - Amsterdam

    Gedurende de zomervakantie verhuren wij ons fijne huis in Amsterdam Slotermeer. Terwijl wij met ons gezin in ons caravannetje door Europa reizen, zoeken we iemand die tegen kostprijs voor ons huis en onze dieren kan zorgen. Het betreft een hoekwoning in de Filosofenbuurt aan het Sloterpark, met een ruime tuin van 80m2 met vrij uitzicht op het park en een ruim speelveld direct achter het huis. De woning telt 115 m2 met een ruime woonkamer, woonkeuken, bijkeuken en WC. Boven zijn twee ruime slaapkamers, een kantoortje/kledingkamer en een badkamer. In één slaapkamer staat een groot tweepersoonsbed en in de andere staat een stapelbed voor 2 á 3 kinderen.Tram 7 en 13 vertrekken in de buurt van het huis en gaan beiden richting centrum. In en om het huis zijn er 2 katten en 5 kippen, die elke dag wat verzorging nodig hebben. De poezen vooral aaitjes en eten, de kippen krijgen naast eten ook elke week een schoon hok in ruil voor dagelijks verse eitjes. De kippen zijn optioneel en kunnen ook ergens anders ondergebracht worden.


    Reageer op deze kamer

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.