Skip to main content
  • Saskia van Uijlenburgkade - Amsterdam

    Ben je op zoek naar een comfortabele en handige kamer in Amsterdam? Zoek niet verder! We hebben een fantastische kamer beschikbaar voor verhuur in een gedeeld appartement, gelegen naast het prachtige Rembrandt Park.Kamerdetails: Grootte: 10 m2 (ongeveer) Maandelijkse Huur: €725 (INCLUSIEF alles)Appartement Kenmerken: Locatie: Op steenworp afstand van Rembrandt Park Voorzieningen: Sportschool, restaurants, supermarkten en het Lelylaan treinstation bevinden zich op 10 minuten loopafstand Huisgenoten: Je deelt het appartement met drie leuke meiden. Voorzieningen: Maandelijkse huur is inclusief alle kostenHoogtepunten van het Appartement: Volledig uitgerust met alle benodigde voorzieningen Wasmachine en droger aanwezig voor jouw gemak Vaatwasser voor moeiteloos schoonmaken Zeldzame vondst: Een badkuip voor ontspanning en comfortMis deze geweldige kans niet om een kamer te huren op een toplocatie. Geniet van de nabijheid van faciliteiten en het gezelschap van vriendelijke huisgenoten.Voor het plannen van een bezichtiging of voor verdere vragen kun je een berichtje sturen naar ons**Houd er rekening mee dat de kamer ongemeubileerd wordt verhuurd en dat de borgsom 1100 euro bedraagt.We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in je nieuwe thuis! <3


    Reageer op deze kamer

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.