Skip to main content
  • Saffierstraat - Amsterdam

    Kamer te huur in Amsterdam voor een student(e). Het is een vierkante zolderkamer. De kamer heeft een zelfstandige trap. Voor douch en toilet moet je even naar beneden lopen. De kamer is netjes en je kijkt uit over de Pijp. De kamer is erg geschikt voor een eerste jaars student. Alleen als je studeert mag je de kamer. Anders niet. We zoeken iemand die overdag bezig is met school en in de avond rustig aan het studeren is. Niet ouder dan 23 jaar. Als je van uitgaan houd en midden in de nacht thuis komt is deze kamer niet geschikt voor je. De kamer is geschikt voor een persoon. Af en toe mag iemand in het weekend logeren. Wij zijn een getrouwde stel zonder kinderen. Je zult weinig last van ons hebben. De rest gaat in overleg.


    Reageer op deze kamer

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.