Skip to main content
  • Pijnackerstraat - Amsterdam

    Ivm het vertrek van de huidige aupair zoeken wij een vervanger om te passen op onze twee kids (3&5) in ruil voor een kamer in De Pijp. Onze hoop is dat er een student PABO danwel iemand die in de kinderopvang werkt de taken van de aupair kan overnemen in ruil voor een kamer in De Pijp. Werkzaamheden zijn voornamelijk op maandag (4 uur), dinsdag (10 uur) en woensdagochtend (naar school brengen) en af en toe het weekend. Heb jij ruime ervaring met oppassen en ben je flexibel in je tijdsindeling waardoor jij op maandag, dinsdag en woensdagochtend (kinderen naar school brengen om 08:15) met de kinderen naar het museum kan of naar Artis, de speeltuin of thuis met ze kan spelen? Dan hebben wij een ruime kamer voor je beschikbaar in hartje De Pijp. De kosten á 385 euro hoef je niet te betalen in ruil voor oppassen en je kan gebruik maken van onze keuken, badkamer en woonkamer tot 19:30. In overleg plannen we elke week en maand het rooster, zodat je overzicht hebt wanneer je de taken moet uitvoeren.


    Reageer op deze kamer

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.