Skip to main content
  • Osdorper Ban - Amsterdam

    Deze woning komt beschikbaar op 1 oktober. Het appartement is onlangs volledig opgeknapt en er is grote zorg gedragen voor het nieuwe interieur. De grote ramen bieden de ruime woonkamer genoeg daglicht wat erg veel woongenot oplevert. Er is een ruime badkamer met jacuzzi en er is een ondergrondse parkeerplaats naast het appartementencomplex, waar fietsen gestald kunnen worden. De parkeerplaats kan tegen bijbetaling ook worden gehuurd. De keuken is volledig uitgerust met moderne faciliteiten. Dus als je van koken houdt, kun je doen wat je wilt. In de grote woonkamer vind je ook de eetkamer waar lekker knus kan worden getafeld. Naast de keuken is er opbergruimte voor alle extra's.Osdorp is een omgeving waar eigenlijk alles te vinden is. Heerlijke eetgelegenheden en genoeg winkels en shops. De multiculturele regio maakt Osdorp eigenlijk heel divers. Zo kan je in de overdekte court heerlijke gerechten van alle windstreken proberen. Het grote meer in de buurt is ideaal om te wandelen of omheen hard te lopen.


    Reageer op deze kamer

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.