Skip to main content
  • Okeghemstraat - Amsterdam

    This advertisement is expressly intended for a young woman who speaks Dutch!Wij hebben per 1 juni a.s.een ruime kamer van ca.22 m2 te huur nabij het A’DAM- UMC, ACTA, Concertgebouw, met balkon in een rustige buurt bij het Vondelpark. Geen inschrijving op dit adres mogelijk In directe nabijheid van twee supermarkten en fietsenstalling, fietsenmaker, winkels, tram- en busverbinding op steenworp afstand, met name tramlijn 2 naar het Centraal Station. Eveneens een rechtstreekse busverbinding met Schiphol.Ik zoek een Nederlands sprekende vrouw, bij voorkeur tussen 18 en 24 jaar, een zeer rustig persoon, b.v. een studente die niemand tot last is en doorgaans haar vrienden buitenshuis verwelkomt. Punt van aandacht is wel iemand die gewend is om zich gemakkelijk aan te passen in huiselijke omstandigheden. Ik wil een vriendelijke huisgenoot, zelfstandig haar weg kan vinden en de kamer schoon en netjes houdt.Internet verbinding aanwezig. De kamer is gestoffeerd, met een kledingkast, Wij hebben overeenkomstig de algemene voorkeur, ons aangepast en er is daarom een éénpersoons ledikant zonder matras aanwezig.Je deelt de keuken, toilet en badkamer die we brandschoon willen houden met elkaar Het zou fijn zijn als het onderling klikt, herken je je in het profiel zoals wij dat graag willen en denk je bij ons te passen als een betrouwbare huisgenoot?De huur is vastgesteld op 650,00 euro p.m.(incl.) Borg in nader overleg . Ik stel het op prijs wanneer je duidelijk aangeeft of jij je herkent in bovenstaande typering. Wil je het telefoon en of mailadres vermelden? Op anonieme reacties e.a. onvolledige info zal ik niet reageren.Contacteer onze zaakwaarnemer Bezichtiging in overleg.


    Reageer op deze kamer

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.