Skip to main content
  • Havikshorst - Amsterdam

    - 1 september tot 1 april (deze exacte data staan vast)- Dutch only- 23+ / werkend- Niet gemeubileerdVoor ons huis in Buitenveldert zijn Lotte Burgers en ik op zoek naar een nieuwe huisgenoot tot 1 april 2023. We wonen in een fijn appartement met een ruime woonkamer en balkon op het zuiden. Het appartement is gelegen dichtbij station RAI en Gelderlandplein en ook station Zuid is op zo’n 5 minuten afstand. De kamer is 10m2 en bedraagt €495 incl. Aangezien wij zelf allebei werkend zijn, zoeken we iemand die ook al werkt. Lijkt je dit wat? Stuur dan een berichtje met een paar foto’s van jezelf (filmpje is een plus!). Vermeld ook even je telefoonnummer erbij, dan kunnen we je makkelijk bereiken.Wie weet tot snel!Stan en Lotte


    Reageer op deze kamer

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.