Skip to main content
  • Haarlemmermeerstraat - Amsterdam

    Begane grond appartement met tuin in Hoofddorppleinbuurt. Wegens een reis is dit appartement per direct beschikbaar voor +/- 6 maanden (langer in overleg). Geschikt voor maximaal 2 personen (evt. met kinderen). Omschrijving woning:Begane grond jaren '30 woning met eigen voordeur. Ruime zitkamer aan voorkant (2 banken, langoortafel, boekenkast), badkamer met douche, wc en wastafel. Inbouwkast met wasmachine. Aan achterkant woning 2 slaapkamers en keuken, allemaal met toegang tot de tuin. Kleine slaapkamer met 1,40m breed bed + kast. Grotere slaapkamer is leeg (staat dus geen bed) met inbouwkast. Ik heb in verleden deze kamer gebruikt als eetkamer. Tuin op zuid westen, vanaf half 1 zon tot uur of 5 in de middag. overige:Per direct beschikbaar, ingangsdatum in overlegTijdelijk beschikbaar voor +/- 6 maanden, termijn in overlegGas/water/licht niet inbegrepenHuisdieren in overleg, roken niet toegestaanRustige buurt en buren, dus geen feestjes of geluidsoverlast gewenst.


    Reageer op deze kamer

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.