Skip to main content
  • Geerdinkhof - Amsterdam

    Hi! Vanaf 1 oktober komt er een kamer vrij voor één persoon (geen huisdieren) aan het Geerdinkhof in Amsterdam Zuidoost. De kamer heeft een oppervlakte van ~10 m2. Een volledig uitgeruste keuken en een ruime badkamer worden gedeeld met twee andere huurders. De huurprijs bedraagt € 510,- per maand inclusief gas, water, elektra, WiFi en alle belastingen die verband houden met de kamer. De borg bedraagt 1x de huur, en de huurperiode bedraagt minimaal tot 01/10/2024 (1 Oktober, 2024), daarna verlengbaar met 1 jaar.De woning is gelegen aan de rand van een prachtig park, dichtbij een winkelcentrum, een bushalte, en metrostation Ganzenhoef, niet ver van het AUMC, de Hogeschool v Amsterdam, en de UvA. De gedeelde keuken is voorzien van een combimagnetron, vaatwasser, koel-vriescombinatie en alle potten, pannen, borden, glazen en bestek. De gedeelde badkamer is ruim, voorzien van een dubbele wastafel, ligbad, aparte douche en een wasmachine.Je deelt de gemeenschappelijke ruimtes met ons – Sarunas (18) en Nick (31). Op zoek naar een vriendelijk en net persoon, niet-roker, met respect voor de gemeenschappelijke ruimtes en huisgenoten, en bereid om af en toe samen te eten en misschien wat bordspellen te spelen. Als je geïnteresseerd bent, stuur me dan wat info over jezelf.Inschrijven bij de gemeente Amsterdam is mogelijk.Ideaal voor een serieuze student of werkende.


    Reageer op deze kamer

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.