Skip to main content
  • Elizabeth Cady Stantonplein - Amsterdam

    Een leuke studiowoning vlakbij de Johan Cruift Arena en foodcourt ''World of Food''. Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer. Multiculturele omgeving, omgeven met veel natuur.De woning volledig gemeubileerd. In principe hoef je alleen maar met je koffer en kleren in te trekken.Het openbaar vervoer is makkelijk te bereiken en ligt vlakbij jouw appartement. Vanuit het centraal gelegen metro- en treinstation Bijlmer Arena in Amsterdam Zuidoost ben je niet alleen in een mum van tijd in het centrum maar vanuit hier kan je ook naar alle andere steden in Nederland. Of je nu naar met de trein naar Diemen, Utrecht of in het zuiden gelegen Vlissingen wilt, je kunt overal naar toe! Daarnaast zijn er ook tal van bus verbindingen waardoor je ook de kleinere nabij gelegen steden makkelijk kunt bereiken. Lekker winkelen in Amsterdam Zuidoost doe je in het winkelcentrum Reigersbos of de Amsterdamse Poort, waar je niet alleen supermarkten vindt om je dagelijkse boodschappen te doen, maar ook tal van kleinere boetiekjes en grote winkelketens als bijvoorbeeld Hennes & Mauritz en de Ikea. Zo heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik! Op steenworp afstand hier vandaan vindt je de nodige entertainment. Gezellige café's en restaurants, maar ook de Heineken Music hallen een andere Pathé bioscoop, namelijk eentje met een IMAX theater! Ben je meer van het sporten en wandelen? Maak dan een lekkere wandeling in het prachtige Nelson Mandelapark of leef je uit in het nabij gelegen sportpark.Adres inschrijving is niet mogelijk.


    Reageer op deze kamer

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.