Skip to main content
  • Amstel - Amsterdam

    Appartement (36 m2) is op een woonboot in Amsterdam midden in het centrum op een triple A locatie: aan de Amstel naast de Magere Brug aan de overkant van theater Carre en de Hermitage, dicht bij het ​​Waterlooplein. De woonboot ligt in de Grachtengordel op de meest een van de bekendste Amsterdamse grachten: de Amstel. Hier vind je veel bars, restaurants, clubs en winkelstraten. Je bent in het centrum en je kunt alles te voet bereiken. Heel centraal, maar toch is het rustig, want de Amstel is zeer breed, zodat andere boten niet vlak langs zullen varen.Woonboten aan de Amstel liggen daar 2 rijen dik, maar je ligt aan de waterzijde. Met ruim terras op het voordek.Het appartement is gelegen aan de voorkant van de woonboot en heeft een eigen entree aan de voorzijde van de boot, daar is ook je eigen privé terras. Vanaf het terras ga je met een trap naar beneden, daar vind je de woonkamer met open keuken welke is voorzien van een inductie kookplaat. Er is een bedstee met een tweepersoonsbed (140 x 200) en in de woonkamer is nog een slaapbank die uitgeklapt kan worden in een tweepersoonsbed (140 x 200). De aparte slaapkamer heeft een bedbank (130 x 200). Daar is ook een TV aansluiting. De badkamer heeft een douche en een toilet. Elke patrijspoort geeft een prachtig uitzicht over de Amstel wat een comfortabel ruim gevoel geeft. Het appartement ligt op een woonboot (boltjalk), die wordt aan de achterzijde wordt bewoond door anderen, maar je zal een derde van de boot voor jezelf en privé hebben. Appartement is centraal verwarmd en er is Wifi.Geschikt voor koppel zonder kinderen, geen party types.Huurprijs: 1350 EUR per maand excl gas en electriciteit.Gegadigden dienen een bruto maand inkomen te hebben van ten minste 2 x de huur en een borg van 2 maanden huur. Voor 6,5 maand tot eind juni 2023. Beschikbaar per 8 december 2022.


    Reageer op deze kamer

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.