Skip to main content
  • Aalsmeerweg - Amsterdam

    Hey! Ik ben opzoek naar een tijdelijke huurder voor mijn kamer aan de Aalsmeerweg in Amsterdam-Zuid omdat ik 5 weken in Zuid Afrika ga werken. De kamer is beschikbaar vanaf 16 februari tot 25 maart, maar ik ben flexibel met de precieze data. Het is een ruime en lichte zolderkamer van 22 m2 (15+7), waarbij je dus veel eigen ruimte hebt. Je deelt de woonkamer, badkamer en keuken met twee relaxte huisgenoten beide werkende maar ook zeker in voor wat gezelligheid. De woning is gelegen aan het Hoofddorpplein, een gezellige en bruisende trendy buurt, vlak onder het Vondelpark (10 minuten fietsen naar Leidseplein). Het appartement verkeert in goede staat en is ruim en licht (3e en 4e verdieping). De prijs (1000 eu voor 5 weken) is inclusief alles (gas, water, elektriciteit, internet etc). Mocht je geïnteresseerd zijn of de kamer even van binnen willen zien, stuur me dan gerust een bericht!


    Reageer op deze kamer

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.