Skip to main content
Gezondermeer

Zoals elke student heb jij wel ook eens goede voornemens, zoals stoppen met roken, een keer niet mee uitgaan, minder koffie drinken of juist meer stretchen? Daar kan gezondheidsblog Gezondermeer.nl je bij helpen. Je ontdekt hier hoe je gezonder kunt eten, bewegen en nog veel meer. In de gezondheidsblog vind je bijvoorbeeld oefeningen om thuis te doen en reviews van gezondheidsproducten. Ook interviewt Gezondermeer experts op het gebied van gezondheid voor de laatste (wetenschappelijke) inzichten en houdt het platform het nieuws bij op het gebied van gezondheid en gezondheidsproducten. Last but not least spot Gezondermeer voor jou handige gezondheidsaanbiedingen, zoals 1+1 gratis acties, 50% korting deals en nog veel meer waardevolle kortingen.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.