Skip to main content
Joris
student blogger

Hi ik ben Joris! Als het moet kan ik serieus zijn, maar als het niet hoeft dan ook liever niet. Verder hou ik van spontaan iets geks doen en niet alles te georganiseerd en ingewikkeld houden. Verder ben ik nog lekker student en loop stage bij Studentsteden. Ik hou van feestjes, fitness, gezellig borrelen en kipfilet. De komende tijd ga ik mijn best doen om de leuke dingen die ik mee maak met jullie te delen!

Heb je een vraag? Mail mij dan op bloggers@studentensteden.nl t.a.v. Joris

Lees hieronder al mijn blogs!

 

Alle blogs van Joris


 • Zo richt je betaalbaar en origineel je kamer in!

  Als student heb je natuurlijk niet heel veel geld om je kamer in te richten. Wij hebben een paar leuke tips voor je om goedkoop én origineel je kamer in te richten! • Van mbo naar hbo: wat kan je verwachten?

  Zit je eraan te denken om verder te studeren na je mbo? Wij raden je het zeker aan. Alleen wat kan je verwachten van het hbo? Wij vertellen het. Lees snel verder! • 5 tips ter voorbereiding van jouw onderneming

  Ben je nog lekker aan het studeren en sta je te poppelen om te gaan ondernemen? Dan is het slim om van tevoren een aantal dingen uit te zoeken. Lees snel verder voor vijf handige tips die helpen bij het voorbereiden van jouw onderneming! • Nooit meer met je wasmand over straat!?

  Er is geen ontkomen aan de grote berg wasgoed die regelmatig over je kamer verspreid ligt. Elke student moet toch echt af en toe een was draaien. Maar wat als je geen wasmachine hebt?