Skip to main content
Jette
Jette

Hi! Ik ben Jette Elisabeth en ik ben volop student in het zonnige zuidelijke Tilburg. Via deze blog wil ik jou kennis laten maken met het gezellige studentenleven zoals het er hier in Brabant aan toe gaat! Ik studeer zelf International Lifestyle Studies en ik ben 19 jaren jong!

Heb je een vraag? Mail mij dan op bloggers@studentensteden.nl t.a.v. Jette

Lees hieronder al mijn blogs!

Alle blogs van Jette


 • Zo laat je jouw moeder stralen op Moederdag
  Het is weer bijna Moederdag! Het is aan jou om jouw moeder even in het zonnetje te zetten aankomend weekend, maar hoe? In deze blog lees je een aantal leuke ideeën om haar te verrassen!


 • De leukste activiteiten voor binnen

  Hoe kun je, nu we allemaal gedwongen binnen zitten, er toch een feestje van maken? Ik geef jou vijf tips voor avonden die je nooit meer zal vergeten. Zo beleef je toch nog een spetterende studententijd, maar dan binnenshuis. • Vind de perfecte stage!

  De perfecte stage vinden tussen al die vacatures, wat een zoektocht! Hoe vind je nou zo’n pareltje van een stage die perfect bij je past? Ik geef je handige tips om jou de stage van je leven te bezorgen. • HELP: Studeren in coronatijd

  Wat de mooiste tijd van je leven moet zijn maak je nu mee vanuit je kamer, opgesloten. Met corona in de wereld ziet het studentenleven er compleet anders uit. Hoe kan je er toch het beste van maken?